Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment diferential Dana Spicer 211-170

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
64DUBSTK-SC
Out Of stock
Descriere
Un antreprenor de succes nu doar ca isi recunoaste greselile dar si reuseste sa invete ceva din ele. Asa ca, daca s-a intamplat vreodata sa cumperi un rulment diferential Dana Spicer 211-170 de pe la vreun shop de cartier si ti-a data atata satisfactie cat reuseste sa faca rachita micsunele, suntem siguri ca a doua oara nu vei mai repeta greseala si vei trage invatamintele necesare din ea. Asta inseamna ca, la final, vei apela la magazinul nostru de elita. Nu suntem mama ranitilor, suntem brandul alegerilor de succes.

Ha, ha! Ia fi atent ce spun astia, “daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta”. Ce tare e! Si cat de adevarat suna. Cat de adevarat si este. Ce indemn mai bun pentru un business de succes. Noi suntem momentul tau potrivit, nu astepta sa ai nevoie de el! Cere-ne sfatul, anticipam impreuna planuri de revizie, tendinte in piata pieselor de schimb si chiar a utilajelor grele, urmarim dinamica pietei fortei de munca de specialitate ca sa stim unde sa apelam la un mecanic cand e nevoie. Vino cu noi si nu te va intrece nimeni.

Rulment diferential Dana Spicer 211-170 eroul povestilor de succes
Rulmentul diferential este parte a celui mai important ansamblu implicat in transmiterea puterii in miscare - diferentialul. Pe langa acest rol de baza, diferentialul mai are si alte atributii precum: sa transforme miscarea longitudinala ce este transmisa de la cardan, in miscare transversala pentru roti; sa reduca turatia cardanului pentru a creste cuplul. Detalii tehnice dar care iti asigura o informare corecta. Indiferent de situatie, nu uita, lubrifierea. E apa si aerul rulmentului.

Informatii de calitate inseamna o exploatare de calitate
Parteneriatul nostru este un cumul de inspiratii. Noi ca am pus pe picioare acest serviciu de consultanta, iar tu ca ai incredere sa apelezi la competenta si cunostintele colegilor nostri. Oameni pregatiti, empatici si gata sa te ghideze in procesul de rezolvare a problemei tehnice intervenite in activitatea ta. Vei alege impreuna cu ei piesa compatibila cu utilajul tau si vei beneficia de recomandari solide pentru intretinerea acestuia. Se numeste win-win si ne face tuturor zilele si deciziile mai usoare.

Garantie
Vrem sa iti asiguram linistea pe toate palierele colaborarii noastre, motiv pentru care ne luam toate masurile de precautie. Acest rulment diferential Dana Spicer 211-170 beneficiaza de un certificat de garantie valabil 6 luni in cazul defectiunilor din fabrica! El insoteste factura produsului in momentul livrarii, impreuna cu urarile noastre de bine!

Livrare
O zi obisnuita in la noi in depozit incepe si se termina cu clientii nostri. Totul pentru ei. Functionam intr-un ritm sustinut, pentru ca si ei lucreaza intr-un ritm sustinut. Livram acest rulment diferential in doar 24 de ore de la comanda. Contacteaza-ne online sau telefonic utilizand datele din contact. Odata ajuns la tine, ai posibilitatea sa verifici continutul pachetului. Abia apoi faci plata. Frumos, corespunzator!

Montaj
Ai piesa dar nu ai mecanic. Joac-o p-asta! E cazul sa iei o decizie inspirata. Ca aceea de a alege pentru montaj un specialist care a mai avut de-a face cu genul acesta de lucrari. Un mecanic care a mai montat rulmenti diferential. Incastrarea corecta a pieselor, lubrifierea si etansarea asigura o functionare optima si pe termen indelungat a sistemului de transmisie.

Specificatii tehnice:

• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura