Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment diferential Dana Spicer 211-110

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
QCUO7FS9-SC
Out Of stock
Descriere
Daca acest rulment diferential Dana Spicer 211-110 a cedat si incep scurgerile de lubrifiant pe la fisuri, nu face din asta o tragedie. Una in care mor toti si nimeni nu mai intelege nimic. Caci, de cand ai parteneriatul cu noi, nu mai este loc de oftaturi, smuls par din cap, nervi si stress . Asadar, daca nu ai prin magazie piesa de schimb, ea se gaseste sigur in depozitul nostru. Si te asiguram ca este un produs de o calitate excelenta, extrem de fiabil si de rezistent in conditii de exploatare. Cere-ne suportul si vom raspunde pe loc. Stabilim impreuna cum va ajunge piesa la tine. Hai c-o dregem!

Acest rulment este o piese originala pe care am adus-o de la cea mai buna uzina producatoare din lume. Este astfel conceput incat sa faca inlocuirea rulmentului original o operatiune de succes. Avem acest feedback de la tine ne-a imbogatit experienta cu el. Noi iti recomandam sa ne suni daca nu ai facut-o inca pana astazi, pentru ca avem o vasta experienta in acest domeniu. Desigur, adaugam discutiei si un pret foarte bun la caracteristicile piesei, care o face favorita printre celelalte modele de pe piata. Vino si cere-o. E faionsag!

Rulment diferential Dana Spicer 211-110 da un refresh utilajului tau
De cele mai multe ori necazurile vin din exteriorul utilajului, din zona de lucru. De pilda, calitatea proasta a drumurilor, mai ales cand exista gropi adanci, greu de evitat. Aceasta duce cu siguranta si la defectiuni ale rulmentilor. Apa este dusman de moarte al acestora, pentru ca poate patrunde prin sigiliile uzate si astfel distruge lubrifiantul din interiorul lor. Conducerea prin apa, noroi sau zapada topita cu ajutorul sarii va avea un efect negativ asupra integritatii rulmentilor.

Ai informatie, ai parte!
Stim ca deja detii un volum mare de informatii. S-au tot strans de cand lucrezi. Multe sunt doar pasive, nu te ajuta cu nimic. Sau poate te pot ajuta dar nu ai cheia pentru a le decoda. Super, hai sa facem un deal! Tu vii cu ce stii iar noi ti le portionam pana devin inteligibile, ce zici?  Serviciul de consultanta a fost infiintat tocmai pentru a te tine in forma si de a nu te lasa invadat de date, cifre, caracteristici si detalii. In prima faza te vom ajuta sa alegi piesa corect, iar pe parcurs vom dezvolta  impreuna un plan personalizat de intretinere. Suna chiar sexi!

Garantie
Poti comanda relaxat acest rulment diferential Dana Spicer 211-110 pentru ca poseda si garantie! Aceasta este valabila 6 luni de zile si face referire la eventualele defectiuni din fabrica! Posibilitatea ca acestea sa existe este aprope nula avand in vedere verificarea amanuntita pe care o facem la receptie! Insa vrem sa fim profi pana la capat si sa ne luam masurile de siguranta!

Livrare
Nu poti stapani timpul, dar il poti utiliza eficient. Caci este un armasar naravas care, odata imblanzit, te va conduce oriunde iute ca vantul. Asadar iti expediem rulmentul cu o viteza de neimaginat pana nu demult. In 24 de ore e la tine de la ora comenzii. Nu ca suna frumos? Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne cauti utilizand datele din contact. Iar de aici incolo incepe o cursa pe care o vom castiga negresit!

Montaj
Trebuie sa tratezi aceasta etapa cu responsabilitate! Si sa analizezi bine consecintele, daca te bagi tu unde nu te pricepi. Un montaj superficial poate anula timpul, energia si banii investiti. Ti-ar placea asta? De aceea te sfatuim sa apelezi la un atelier de specialitate. Daca ai nevoie de indrumare, te putem pune in contact cu un centru specializat din apropierea ta. Fi responsabil!

Specificatii tehnice:

• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura