Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment diferential Dana Spicer 603-211-83

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
13LZ28SG-SC
Out Of stock
Descriere
Acest rulment diferential Dana Spicer 603-211-83 aflat la noi in depozit, are o calitate care nu prezinta fisuri. Daca adaugi si ca este un produs Dana Spicer discutia se inchide, nu prea mai ai ce sa carcotesti. Nu ne permitem sa aducem produse slab cotate pe piata. Pe rafturile noastre se afla doar piese de schimb cu origine cunoscuta si de cea mai buna calitate. Sunt performante, sunt solide si rezistente. Tu nu trebuie sa-ti faci griji. Cumparand de la noi, utilajul tau va functiona la fel ca in prima zi iar tu iti vei putea desfasura programul de lucrari fara pauze nedorite.

Un utilaj greu care lucreaza la capacitate maxima are nevoie, din cand in cand, de cate o vizita. Dar nu la masa, ci la mecanic. Fara indoiala, in urma controlului, acesta va gasi piese de schimb uzate, care trebuie inlocuite. Acest rulment poate fi una dintre ele, pentru ca este un obiect supus unei multimi de forte in timpul exploatarii. Si mai pot fi si altele. Utilajul greu este un produs uman, deci se mai si strica. Fa o lista completa, apoi trimite-ne comanda. Sau apeleaza-ne telefonic la numerele afisate pe site. Preluam imediat si facem sa fie simplu.

Rulment diferential Dana Spicer 603-211-83 iti repune diferentialul pe directia buna
In general, diferentialul este o piesa rezistenta care necesita periodic intretinere. Fiind un angrenaj inchis, protejat de exterior, are nevoie de atentie. Dar sunt cazuri in care diferentialul se poate strica de tot sau bloca. Acest lucru apare in general atunci cand nu mai are lubrifiere suficienta. Adica atunci cand a cedat o garnitura de la rulment sau capac si s-a scurs uleiul. Iata de ce este necesar o pereche de rulmenti diferential de calitate, bine lubrifiati si perfecti din punct de vedere constructiv.

Siminoc, siminoc, hai cu noi ca este loc…
…antreprenorii din sectoarele productive, specialistii mecanici, firmele de transport si curierat, asiguratorii si cei care asigura suportul pentru buna functionare a activitatii. Dincolo de caracterul diferit al activitatilor noastre, trebuie sa ne unim fortele pentru a face fata obstacolelor care apar in munca noastra. Serviciul nostru gratuit de consultanta tine oamenii de afaceri departe de necazuri. Colegii nostri raspund la primul apel si pot oferi pe loc si gratuit: o identificare corecta a problemei, recomandari pentru un montaj reusit, asistenta tehnica la fata locului, expeditie urgenta a produsului. Nu ajunge sa intri in joc, trebuie sa stii sa tii ritmul. Te ajutam noi.

Garantie
Unul dintre cele mai importante criterii, prin care se face selectia pieselor de la noi din depozit este fiabilitatea acestora in regim de exploatare. Clientii nostri au fost obisnuiti sa primeasca produse de calitate si sa-si rezolve cu succes problemele, cand acestea apar. Acest rulment diferential Dana Spicer 603-211-83 primeste si un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica!

Livrare
Dupa ce plasezi comanda, poti sa dai start cronometru, nu trec niciodata 24 de ore pana ajunge. Colaboram cu cei mai seriosi curieri, ca sa nu apara surprize neplacute. Expedierea produselor noastre, indiferent de marime sau complexitate, se face in conditii de siguranta si cu rapiditate. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne apelezi utilizand datele din contact. Nu conteaza cat de departe se afla punctul de lucru, piesa ajunge acolo in timpul promis.  

Montaj
Daca esti un antreprenor serios atunci aproape sigur iti cunosti utilajele la perfectie. Le stii fiecare particula, fiecare piesa si fiecare caracteristica a acestora. Totusi, iti recomandam sa efectuezi operatiunile de reparatii si mentenanta cu ajutorul unor specialisti instruiti pentru asta. Iar daca nu cunosti unul iti putem recomanda noi, avem o agenda completa. Pe regiuni, pe judete, pe localitati. La nevoie, vin ei la tine pe santier, pe camp, oriunde e utilajul oprit, pentru interventie.

Specificatii tehnice:
• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura