Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment diferential Dana Spicer 211-196

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
7WTHPQ1I-SC
Out Of stock
Descriere
Adeseori clientii nostri vin sa cumpere direct din depozit. Ce faci dom Pandele? Uite aveam drum pe aici si... Asa in vizita? Da, in vizita... dar caut si io un rulment diferential Dana Spicer 211-196 ce zici, il gasesc? Se poate dom’ Pandele? Dupa cum vedeti de la noi nu vine nimeni la noi degeaba si nu pleaca nimeni niciodata cu problema nerezolvata. La noi poti capata, in plus de ce ai cerut si alte informatii pentru problemele adiacente. Spre exemplu, un contact de la un mecanic bun din localitate. Nea Pandele, stim noi unul tare.  Pana se intoarce nea Pandele acasa, mecanicul nostru colaborator este deja disponibil, pregatit cu sculele necesare ca sa asigure montajul. Legam nu doar lucrurile ci si oamenii!

Chiar daca e mult de lucru, iar clientii si problemele de rezolvat vin in valuri, tot avem timp ca, periodic, sa ne adunam cu totii la o discutie. ACN superteam. Vorbim despre ce s-a mai intamplat in ultima perioada. Ce s-a legat, ce nu s-a legat. Ce a aparut nou, ce idei noi ne mai trec prin cap si pot aduce activitatii noastre upgrade-uri. Suntem deschisi, sinceri si profesionisti. Cautam sa imbunatatim, sa aducem un plus activitatii noastre. Suntem o echipa unita si transmitem asta si clientilor nostri. Ei nu obtin de aici doar piese de schimb ci si: siguranta, competenta si seriozitate.

Rulment diferential Dana Spicer 211-196 un articol de nota 10
Rulmentul diferential este parte a celui mai important ansamblu implicat in transmiterea puterii in miscare - diferentialul. Este o piesa importanta, de functionarea ei depinzand intregul sistem de transmisie. Acesta permite ca rotile sa aiba turatii diferite. In caz ca acesta nu functioneaza corespunzator si rotile se invart cu aceaasi viteza, pot aparea situatii critice in trafic si, de asemenea, anvelopele se vor uza foarte repede.

Ce bine ne intelegem noi doi
Parca am fi unul singur, nu doi… Iar, intotdeauna, afli lucrul aceasta chiar de la inceput. Cand ai sunat si ti-a raspuns unul din consultantii tehnici ACN. Cand i-ai marturisit ca utilajul tau are o problema de natura tehnica si ti-a promis ca asta va fi doar pentru foarte putin timp. Din cateva intrebari a aflat unde e problema. Apoi ti-a oferit solutia. Uneori chiar si o solutie de rezerva, pentru ca este un consilier profesionist. N-ai apucat sa-l intrebi cat costa caci ti-a spus deja ca toata consultanta este gratuita. Rezultatul? Ne-am inteles, rulmentul este in masina la curier, pe drum.

Garantie
Daca ai cumparat de la noi, inseamna deja o dovada de incredere. Nu vrem sa ti-o inselam.  Asadar, vom trimite impreuna cu factura si piesa de schimb, certificatul ei de garantie. Astfel, acest rulment diferential Dana Spicer 211-196 dispune de o perioada de 6 luni de garantie, pentru toate defectiunile din fabrica. Comanda relaxat!

Livrare
In ceea ce priveste livrarea, acoperim inclusiv aceasta etapa. Noi suntem cei mai prompti. Poti sa ne contactezi telefonic, sau poti sa ne scrii direct pe site - comanda urmeaza sa fie livrata in cel mult 24 de ore, cu plata ramburs. Sau poti sa ne faci o vizita la sediul de langa Bucuresti. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact . Tu alegi, noi facem sa se intample.

Montaj
Iti dam o informatie extrem de importanta, nici aici nu e de joaca. Asculta-ne sfatul si cauta cu mare atentie o persoana care se se ocupe de montajul rulmentului. Cauta sa fie un profesionist cu experienta mare in mecanica. Daca nu te descurci ne poti contacta pe noi. Avem recomandari sigure pentru tine, oriunde in tara. Agenda cu contacte e plina.

Specificatii tehnice:
• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura