Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment diferential Dana Spicer 211-175

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
RXOUYV4K-SC
Out Of stock
Descriere
Orice lucru incepe de la punctul zero. Zilele intra spre dimineata incepand cu ora zero. Petrecerile incep cu un aperitiv. Relatia cu ACN poate incepe comandand acest rulment diferential Dana Spicer 211-175 care se afla la noi in depozit. Este o piesa absolut noua, cu calitati ireprosabile. Este perfecta pentru un debut de relatie stralucit. Este extrem de rezistenta. De asemenea, are un pret competitiv. Cauta-ne pe site sau telefonic si ia legatura cu consultantii nostri. Vei avea parte de o experienta super placuta. Incepem de la zero si mergem spre infinit.

O afacere matura, solida este aceea in care fiecare stie ce are de facut fara sa i se tot spuna, in care lucrarile se efectueaza in grafic, fara intarzieri. Intr-o afacere matura, solida materialele sosesc ritmic iar lucratorii isi duc la indeplinire sarcinile seriosi si disciplinati. De asemenea, o afacere matura, solida este aceea in care sunt rezolvate inteligent situatiile neprevazute. Cand, spre exemplu, se strica un utilaj. Undeva, unde trebuie, exista bine pastrate niste date de contact. Ale noastre. Ai sunat, am sosit. Rezolvam. Asa arata o relatie matura, solida.

Rulment diferential Dana Spicer 211-175 un articol de nota 10
Rulmentul diferential este parte a celui mai important ansamblu implicat in transmiterea puterii in miscare - diferentialul. Este o piesa importanta, de functionarea ei depinzand intregul sistem de transmisie. Acesta permite ca rotile sa aiba turatii diferite. In caz ca acesta nu functioneaza corespunzator si rotile se invart cu aceaasi viteza, pot aparea situatii critice in trafic si, de asemenea, anvelopele se vor uza foarte repede.

Ce bine ne intelegem noi doi
Parca am fi unul singur, nu doi… Iar, intotdeauna, afli lucrul aceasta chiar de la inceput. Cand ai sunat si ti-a raspuns unul din consultantii tehnici ACN. Cand i-ai marturisit ca utilajul tau are o problema de natura tehnica si ti-a promis ca asta va fi doar pentru foarte putin timp. Din cateva intrebari a aflat unde e problema. Apoi ti-a oferit solutia. Uneori chiar si o solutie de rezerva, pentru ca este un consilier profesionist. N-ai apucat sa-l intrebi cat costa caci ti-a spus deja ca toata consultanta este gratuita. Rezultatul? Ne-am inteles, rulmentul este in masina la curier, pe drum.

Garantie
Daca ai cumparat de la noi, inseamna deja o dovada de incredere. Nu vrem sa ti-o inselam.  Asadar, vom trimite impreuna cu factura si piesa de schimb, certificatul ei de garantie. Astfel, acest rulment diferential Dana Spicer 211-175 dispune de o perioada de 6 luni de garantie, pentru toate defectiunile din fabrica. Comanda relaxat!

Livrare
In ceea ce priveste livrarea, acoperim inclusiv aceasta etapa. Noi suntem cei mai prompti. Poti sa ne contactezi telefonic, sau poti sa ne scrii direct pe site - comanda urmeaza sa fie livrata in cel mult 24 de ore, cu plata ramburs. Sau poti sa ne faci o vizita la sediul de langa Bucuresti. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact . Tu alegi, noi facem sa se intample.

Montaj
Iti dam o informatie extrem de importanta, nici aici nu e de joaca. Asculta-ne sfatul si cauta cu mare atentie o persoana care se se ocupe de montajul rulmentului. Cauta sa fie un profesionist cu experienta mare in mecanica. Daca nu te descurci ne poti contacta pe noi. Avem recomandari sigure pentru tine, oriunde in tara. Agenda cu contacte e plina.

Specificatii tehnice:

• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura