Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment diferential Dana Spicer 211-159

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
KSUMOJ1V-SC
Out Of stock
Descriere
Curiozitatea este si trebuie sa fie o calitate a omului de afaceri. Pe de alta parte, cum spune englezul, curiozitatea a ucis pisica. Pai are dreptate, caci daca iti bagi degetele prin mecanism fara sa te pricepi, ajungi si la asta. Asa ca, atunci cand vine vremea sa schimbi acest rulment diferential Dana Spicer 211-159 cheama-l pe nea Petrica, mecanicul minune. Nu stie el cu fineturile in comunicare, dar asa iti potriveste rulmentul cu presa aceea speciala incat vei ramane fara replica. Iar cand nu ai ce sa comentezi, te intorci la treaba. ACN inseamna franchete pozitiva si treaba de calitate.

Activitatea la noi in sector aduce putin cu un camp de lupta. Aici ai nevoie si de tehnologie grea, dar si de oameni care s-o manuiasca spre succes. Au fost antreprenori care au intrat in acest business gandind ca vor lupta si vor castiga singuri, precum cavalerii ratacitori. Si au ratacit mai intai piesele de schimb, apoi s-au ratacit contractele, pana la urma s-au ratacit si ei. Nu-i mai stie nimeni. Altii, insa, au fost intelepti si au cautat parteneri care sa ii inspire si sa ii ajute. Asa au ajuns la noi. Au primit nu doar piese de schimb, ci si know how, exact ce le lipsea. Strategii, planuri de revizii tehnice, program de reparatii, tehnici de determinare a cauzelor unor defectiuni. Cu noi vei fi intodeauna in echipa castigatoare.

Rulment diferential Dana Spicer 211-159 sau celalalt nume al calitatii
Rulmentul diferential este parte a celui mai important ansamblu implicat in transmiterea puterii in miscare - diferentialul. Cateva cuvinte despre acesta. Acesta permite ca rotile sa aiba turatii diferite. In caz ca acesta nu functioneaza corespunzator si rotile se invart cu aceaasi viteza, pot aparea situatii critice in trafic si, de asemenea, anvelopele se vor uza foarte repede.

Serviciul nostru gratuit de consultanta, un punct real de sprijin!
Iesim intotdeauna in intampinarea ta si suntem pregatiti sa intervenim pentru tine cu cele mai inspirate solutii. Desigur, solutiile noastre difera de la un utilaj la altul, deoarece fiecare dintre acestea este proiectat sa functioneze in diferit de celelalte. Stim sa le luam pe rand, stim sa fim ecletici, stim sa fim asa cum ne ceri sa fim. Desigur, indiferent de situatie, beneficiezi de consultanta tehnica gratuita. C-asai la noi!

Garantie
Dar ce este aceasta garantie? Ce este o garantie? Sa spunem ca este un mod prin care iti poti proteja suma investita in piesele de schimb pentru reparatie! Acest rulment diferential Dana Spicer 211-159 se bucura de garantie timp de 6 luni in cazul defectiunilor provenite din fabrica. Monteaza piesa linistit, dar ai grija cu cine. Si nu uita, lubrifiere!

Livrare
Primul lucru pe care il inveti de la un client pe care ti-l doresti perpetuu este nevoia lui de a primi produsul comandat intr-un timp optim! De aceea facem tot ce ne sta in putinta pentru a fi siguri ca vei primi acest rulment in doar 24 de ore din momentul plasarii comenzi. Gestul tau simplu si unic este sa ne apelezi utilizand datele din contact. Atat de simplu!

Montaj
Nu ai terminat cu reparatia pana cand utilajul nu va toarce vesel la treaba lui pe camp sau pe santier. Pentru asta, nu rata sub nicio forma montajul, care trebuie sa fie de senzatie! Aceasta etapa este importanta pentru o exploatare pe termen lung! Pentru ca acest lucru sa fie sigur, orienteaza-te catre un atelier specializat pentru montaj si pentru o manopera profesionista. Castigi timp si bani!

Specificatii tehnice:

• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura