Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment diferential Dana Spicer 211-138

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
D3U59B16-SC
Out Of stock
Descriere
Printre miile de piese de schimb, care mai de care mai complexe, care mai de care mai fitoase, care mai de care din invelisuri scumpe, se afla si acest rulment diferential Dana Spicer 211-138 El e mic, dar cand ai nevoie devine cel mai mare. Face minuni. Pentru un consultant serios nu exista piesa mai mult sau mai putin importanta. Pentru un consultant serios exista clientul si nevoia lui de a fi la locul potrivit, cu piesa de schimb potrivita, in timp util. Depozitul nostru intruneste toate conditiile ca tu sa ne consideri intotdeauna prima optiune.

Sigur, denumirea generica este aceea de client dar pentru noi, inseamna mai mult. Pentru ca lucrurile sunt mai profunde decat actul de vanzare-cumparare. Noi credem ca aceasta relatie inseamna mai mult. Tu nu ai nevoie de orice marfa sau orice bun de consum, pe care azi il iei si maine il arunci. Asa cum activitatea ta nu foloseste masini si utilaje care se gasesc la fiecare show room. Noi nu avem in portofoliu clienti, ci parteneri. Tinem tot timpul aproape, schimbam informatii. Noi stim de la tine ce e nou, ce se schimba in comportamentele din piata, tu primesti de la noi suport si produsele de care ai nevoie. Credem mult in parteneriatul cu tine.

Rulment diferential Dana Spicer 211-138 detaliile fac diferenta
Diferentialul trebuie sa fie curat si lipsit de adancituri si zgarieturi. Desi smirghelul sau hartia abraziva sunt utilizate de obicei in industrie in acest scop, particulele desprinse de pe acest suport pot contamina cu usurinta rulmentul. Este de preferat sa folositi tampoanele abrazive de slefuit Scotch-Brite pentru a curata butucul de orice zgarietura sau coroziune. Iar pentru a elimina umiditatea sau acizii, puteti folosi ulei. Lucrul in conditii de curatenie este imperativ pe tot parcursul procesului. Reamintim ca dimensiunea, forma si starea diferentialului au un efect direct asupra duratei de viata a rulmentului de schimb.

Daca dai de omul bun iti vai fi mai bine acum
Recomandarile oferite de consultantii nostri sunt cele mai bune pentru ca ele ascund o pregatire tehnica si teoretica foarte solida. Desigur, iti sunt oferite absolut gratuit. Ti le ofera asa cum face orice om bun, din suflet. Sunt instruiti corespunzator si nu ii surprinde nicio intrebare. Stii de la ei in orice moment care sunt piesele de schimb compatibile cu utilajul tau. Afli de unde vin, ca calitati au si cat de repede iti sosesc. Beneficiezi si de planuri de revizie si chiar consultanta pentru situatii tehnice complexe. Suna si intreaba omul bun.

Garantie
E bine sa fii prevazator, dar nu trebuie sa-ti faci probleme. Acest rulment diferential Dana Spicer 211-138 beneficiaza de 6 luni garantie pentru defectele de fabricatie, deci esti asigurat, in caz cand acest risc se intampla. N-am avut probleme, dar totusi, pastreaza certificatul de garantie si factura din colet. Just in case.

Livrare
Daca te-ai hotarat sa alegi acest rulment de la noi, vrem sa stii ca faci cea mai inspirata alegere posibila. Pentru ca mergem pe tot lantul pana la repunerea utilajului in functiune. Nu ne place sa pierdem nici timpul nostru, nici timpul celorlalti! Asadar, ne intereseaza o expediere rapida, ca tu sa primesti piesa comandata in siguranta. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa utilizezi datele din contact. Coletul ca ajunge la tin in cel mai scurt timp cu serviciul de curierat rapid.

Montaj
Montajul rulmentului este o etapa importanta, mai ales ca vorbim de o operatiune care incumba cateva actiuni complexe si instrumente specific. Daca nu e efectuat corect va afecta si functionarea utilajului. Un montaj corect are valoarea unei investitii pe termen lung si asigura o perioada de functionare extinsa, fara probleme, la capacitate maxima. Daca ai nevoie de recomandari, atunci te rugam sa apelezi la agentii nostri, pentru cateva contacte de mecanici buni.

Specificatii tehnice:
• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura