Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de apa pentru motor Liebherr D926

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Liebherr D926
Cod produs
IZBJ6SGP-AT
Out Of stock
Descriere
A pompat cat a pompat, iar acum a cedat! Dar ce te faci cu motorul? Ca se supraincalzeste si o ia razna. Ai nevoie de o noua pompa de apa, zdravana si capabila sa duca mult si bine. Daca-ti faci griji ca vei avea mereu de furca la acest capitol, sa stii ca aceasta pompa apa motor Liebherr D926 nu va ceda cu usurinta, caci este super rezistenta si fiabila - o varianta excelenta a celei originale. Este conceputa sa infrunte conditii severe si solicitante de lucru vreme indelungata. Iar de pret, ce sa-ti mai spunem? Convinge-te! Se poate monta si pe modelul Liebherr D926TE, este compatibila 100%.

Mai ai nevoie si de alte piese de schimb? Se rezolva! Stii tu care-i piesa cu probleme sau ne descrii simptomele si iti spunem noi? Ca sa fii sigur ca achizitionezi piesa potrivita fara sa-ti mai bati capul, suna-ne! Avem o echipa de specialisti bine pregatita sa raspunda oricaror provocari de natura tehnica. Economisesti si timp, si bani, daca mergi pe mana noastra!

Pompa apa motor Liebherr D926 - un ajutor de nadejde!
O astfel de pompa apa motor Liebherr D926 are un rol foarte important in angrenajul motorului masinariei tale, caci este o componenta esentiala a sistemului de racire. Ea pompeaza lichidul de racire intre radiator si motor, prevenind supraincalzirea atat de nociva pentru motor. Il mentine la o temperatura optima, pentru o functionare impecabila. Pentru a-i prelungi durata de viata si a-i spori eficienta, iti recomandam sa folosesti si un antigel cat mai caliltativ, cu proprietati anticoroziune.

Ramai pe val cu parteneri de incredere!
Intelegem prea bine provocarile pe care le intampini in fiecare zi in lucrul cu utilajele. Ti-ar prinde bine sa ai la cine apela ori de cate ori te framanta o problema tehnica. Acum ai la cine, pentru ca iti oferim consultanta gratuita! Ai acces la solutii concrete, avizate, tintite pe nevoile utilajului tau. Fara pierdere de timp, fara alergatura, fara batai de cap. Contacteaza-ne!

N-ai motive de ingrijorare, pentru ca aceasta pompa de apa pentru motor Liebherr D926 vine la pachet cu o garantie extinsa de 12 luni de la data achizitiei . Desi rar se intampla sa fie nevoie sa apelezi la garantie, pastreaza totusi documentele pe care le regasesti in colet, sa fie acolo.

Stim cat de important este s-o ai cat mai rapid, sa iti poti relua apoi lucrul linistit. De aceea iti vom livra aceasta pompa apa excavator Liebherr R912 in aproximativ 24 de ore, in orice colt al tarii te-ai afla. Trebuei doar sa ne suni sau sa soliciti o oferta online si va porni catre tine. Iar daca esti pe-aproape, poti veni sa o ridici si de la sediul nostru, de langa Capitala. Suntem bucurosi de oaspeti!

Desi nu pare mare scofala, montajul este deosebit de important pentru buna functionare a piesei. Daca iti pasa de investitia si de timpul tau, nu te incurca in lucrari de mantuiala, apeleaza la profesionisti. Un montaj prost facut va compromite piesa in cauza, dar si componentele conexe, n-are rost sa-ti asumi riscuri. Mizeaza pe calitate! De ai nevoie de o echipa profesionista, ti-o trimitem noi!

2 oringuri
Trimite mesaj
Din Gura in Gura