Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de apa pentru reciclator asfalt Hitachi SR-P1200

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Hitachi SR-P1200
Cod produs
K8NA145T-AT
Out Of stock
Descriere
De-ai sti cat de multe are pe cap pompa de apa, te-ai grabi sa o inlocuiesti cand da semne de uzura. Are o misiune importanta si dificila, fara ea, poti sa-ti cam iei adio de la motor, caci s-ar incinge la maxim. Cu aceasta pompa apa Hitachi SR-P1200 ii oferi motorului masinariei tale forte proaspete pentru o functionare impecabila vreme indelungata. Il racoreste rapid si eficient, pompand lichidul de racire. Este o componenta extrem de durabila, o echivalenta foarte buna a celei originale, capabila sa-ti ofere aceleasi performante si aceeasi calitate la un pret imbatabil.

Bine ai venit in universul utilajelor, gasesti la noi tot ce ai nevoie pentru a-ti mentine utilajele in perfecta stare de functionare si a le prelungi durata de viata. Daca-ti doresti randament maxim, alege piese de schimb de cea mai buna calitate, cum sunt cele pe care ti le oferim noi. Si nu ne oprim la asta. Iti punem la dispozitie si o echipa de specialisti pregatita sa raspunda solcitarilor tale, ca sa nu-ti mai bati tu capul in cautarea solutiilor. Suna-ne, vei economisi resurse importante!

Pompa apa Hitachi SR-P1200 - pentru performanta indelungata!
Fiecare componenta are importanta sa in arhitectura utilajului tau, insa unele ii sunt de-a dreptul indispensabile. Indispensabila este si aceasta pompa apa Hitachi SR-P1200 caci ea regleaza temperatura motorului, facand sa circule lichidul de racire. Ca sa-i prelungesti durata de viata, foloseste un antigel de calitate superioara, cu proprietati anticoroziune. Ii asiguri astfel motorului tau un mediu prielnic unei functionari impecabile vreme indelungata.

Cand esti bine informat, lucrezi mai eficient!
In lucrul cu utilajele, defectiunile sunt raul de care ai vrea sa te feresti cum poti mai bine. Si noi de asta suntem aici, sa-ti dam energia si resursele de care ai nevoie. Echipa noastra de specialisti intr-ale utilajelor iti furnizeaza informatii pretioase. Implementeaza-le in activitatea ta si vei avea numai de castigat! Economisesti si timp, si bani. Caci ai acces rapid la solutii eficiente de remediere a defectiunilor, iar consultanta este din partea casei. Contacteaza-ne si bucura-te de avantaje!

N-ai motive de ingrijorare, aceasta pompa de apa pentru reciclator asfalt Hitachi SR-P1200 beneficiaza de o garantie extinsa de 12 luni pentru defectele de fabricatie. Desi astfel de cazuri sunt extrem de rare, pastreaza factura si certificatul de garantie pe care le regasesti in interiorul coletului. Just in case!

Promptitudinea este o valoare importanta pentru noi, astfel ca iti vom livra aceasta pompa apa Hitachi SR-P1200 super rapid. O primesti in cel mult 24 de ore, in orice localitate din tara. Trebuie doar sa ne suni sau sa soliciti o oferta online si pleaca spre tine. Ai si posibilitatea de a ridica piesa de la sediul nostru, de langa Bucuresti, daca esti prin apropiere.

Cu improvizatii sau lucrari de mantuiala n-ajungi nicaieri, mai mult pagubesti. De aceea este esential sa apelezi pentru montaj la persoane calificate, care stiu exact ce au de bifat ca totul sa functioneze apoi impecabil vreme indelungata. Nu de alta, dar un montaj impropriu poate compromite atat piesa inlocuita, cat si altele din jur. De ce sa iti asumi inutil riscuri? Ai nevoie de niste mesteri de incredere? Ti-i trimitem noi!

Ax 20mm
Fulie cu 4 gauri
1 garnitura
Trimite mesaj
Din Gura in Gura