Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de apa pentru excavator Hitachi EX225

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Hitachi EX225
Cod produs
Q75XJUI3-AT
Out Of stock
Descriere
Probleme cu pompa de apa? Nu te alarma! Daca ai ajuns la noi, problema ta e ca si rezolvata! Avem pentru tine aceasta pompa apa excavator Hitachi EX225 de toata isprava, o excelenta alternativa la cea originala. Super fiabila si rezistenta, iti ofera aceleasi performanta la un pret super avantajos. Este conceputa sa duca mult si bine, fiind fabricata din materiale de cea mai buna calitate. Poate fi montata si pe modelele Hitachi EX225USR si EX225USRK. Te poti baza pe ea chiar si in conditii dificile de lucru! Pune-o la incercare!

Punem accent pe calitate in tot ceea ce intreprindem, iar clientii nostri se simt de-a dreptul rasfatati. Cum altfel, cand la noi gasesti tot ce-ti trebuie pentru intretinerea impecabila a utilajului tau? Piese de schimb si consumabile alese pe spranceana, alaturi de o echipa pasionata pregatita sa te asiste la fiecare pas. Ca sa stii cum, ce si cand sa faci pentru a-ti mentine masinaria in perfecta stare de functionare vreme indelungata, economisind timp pretios, dar si bani. Suna-ne si bucura-te de avantaje!

Pompa apa excavator Hitachi EX225 - pentru performanta indelungata!
Aceasta pompa apa compactor Hitachi EX225 joaca un rol important in arhitectura utilajului tau, am putea spune ca ii este indispensabila. Pentru ca ea regleaza temperatura motorului, punand in miscare lichidul de racire. Ii asigura un mediu prielnic functionarii in parametri optimi. Si, ca s-o dai bine de tot, foloseste un antigel de cea mai buna calitate, cu proprietati anticorozive. Ii vei prelungi durata de viata si te asiguri ca utilajul tau va functiona impecabil mai multa vreme.

Vrei mai mult? Iti dam mai mult!
Orice nelamurire ai avea in privinta chestiunilor tehnice, contacteaza-ne! Te ajutam sa iesi la liman, fara sa-ti bati capul. Specialistii nostri se documenteaza in permanenta si iti vor oferi solutii eficiente, tintite pe nevoile utilajului tau. Ca sa scutesti si timp, si bani si orice alte resurse. Caci nu-ti fa griji, consultanta este gratuita!

Stai linistit, nu-ti asumi niciun risc. Aceasta pompa de apa pentru excavator Hitachi EX225 vine la pachet cu un certificat de garantie, valabil 12 luni de la data achizitiei, in cazul defectelor de fabricatie. Astfel de cazuri sunt extrem de rare, insa iti recomandam sa pastrezi factura si certificatul de garantie pe care le gasesti in interiorul coletului, just in case!

Iti intelegem urgenta, dar nu-ti fa griji, iti livram aceasta pompa apa excavator Hitachi EX225 in cel mult 24 de ore, in orice localitate din tara. Suna-ne sau solicita o oferta online. Ai si posibilitatea de a ridica piesa de la sediul nostru, de langa Bucuresti.

Ca sa n-arunci banii pe apa sambetei, asigura-te ca montajul este realizat corect. Nu apela la orisicine, caci un montaj impropriu poate afecta atat piesa in cauza cat si piesele conexe. Daca ai nevoie de niste mesteri priceputi, da-ne de veste si ti-i trimitem noi!

Ax 20mm
Fulie cu 4 gauri
1 garnitura
Trimite mesaj
Din Gura in Gura