Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de apa pentru excavator Hitachi EX210

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Hitachi EX210
Cod produs
PO7SR2HM-AT
Out Of stock
Descriere
Ai nevoie de o noua pompa de apa zdravana si rezistenta? Ai nimerit in locul potrivit, caci avem solutia problemei tale. Aceasta pompa apa excavator Hitachi EX210 este o componenta esentiala a sistemului de racire, care asigura circulatia lichidului pentru o racire eficienta si rapida a motorului masinariei tale. Te poti baza pe ea linistit, caci nu cedeaza asa usor. Este o alternativa impecabila a celei originale, capabile sa-ti ofere aceleasi performante la un pret mai mult decat prietenos. Foloseste si un antigel de cea mai buna calitate si te-ai scos. Este compatibila si cu modelele Hitachi EX210H-5, EX210H-5JPN, EX210K-5 si EX210MT-5.

Si orice alta problema tehnica intampini, nu mai esti singur. Mergi pe mana noastra si vei vedea cat de simplu este sa lucrezi performant si eficient, fara intreruperi inoportune. Punem pasiune in ceea ce facem si ne bazam pe calitate, atat in privinta produselor pe care le comercializam, cat si in privinta serviciilor extrem de utile cu care te intampinam. Vrem sa te bucuri de o experienta cat mai placuta, zi de zi. Suna-ne si discuta cu specialistii nostri! Vei primi sfaturi pretioase si asistenta tehnica pas cu pas, ceea ce iti va usura mult misiunea.

Pompa apa excavator Hitachi EX210 - pentru performanta indelungata!
Aceasta pompa apa compactor Hitachi EX210 joaca un rol important in arhitectura utilajului tau, am putea spune ca ii este indispensabila. Pentru ca ea regleaza temperatura motorului, punand in miscare lichidul de racire. Ii asigura un mediu prielnic functionarii in parametri optimi. Si, ca s-o dai bine de tot, foloseste un antigel de cea mai buna calitate, cu proprietati anticorozive. Ii vei prelungi durata de viata si te asiguri ca utilajul tau va functiona impecabil mai multa vreme.

Vrei mai mult? Iti dam mai mult!
Orice nelamurire ai avea in privinta chestiunilor tehnice, contacteaza-ne! Te ajutam sa iesi la liman, fara sa-ti bati capul. Specialistii nostri se documenteaza in permanenta si iti vor oferi solutii eficiente, tintite pe nevoile utilajului tau. Ca sa scutesti si timp, si bani si orice alte resurse. Caci nu-ti fa griji, consultanta este gratuita!

Stai linistit, nu-ti asumi niciun risc. Aceasta pompa de apa pentru excavator Hitachi EX210 vine la pachet cu un certificat de garantie, valabil 12 luni de la data achizitiei, in cazul defectelor de fabricatie. Astfel de cazuri sunt extrem de rare, insa iti recomandam sa pastrezi factura si certificatul de garantie pe care le gasesti in interiorul coletului, just in case!

Iti intelegem urgenta, dar nu-ti fa griji, iti livram aceasta pompa apa excavator Hitachi EX210 in cel mult 24 de ore, in orice localitate din tara. Suna-ne sau solicita o oferta online. Ai si posibilitatea de a ridica piesa de la sediul nostru, de langa Bucuresti.

Ca sa n-arunci banii pe apa sambetei, asigura-te ca montajul este realizat corect. Nu apela la orisicine, caci un montaj impropriu poate afecta atat piesa in cauza cat si piesele conexe. Daca ai nevoie de niste mesteri priceputi, da-ne de veste si ti-i trimitem noi!

Ax 20mm
Fulie cu 4 gauri
1 garnitura
Trimite mesaj
Din Gura in Gura