Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de apa pentru incarcator frontal Hitachi LX70

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Hitachi LX70
Cod produs
6D7W2JNR-AT
Out Of stock
Descriere
Fara un sistem de racire bine pus la punct, utilajul tau ar da chix in doi timpi si trei miscari. Iar aceasta pompa apa incarcator frontal Hitachi LX70 are un rol esential in cadrul sistemului de racire, caci ea pune in miscare lichidul de racire, mentinandu-ti motorul la o temperatura optima. Nu de alta, dar motorului nu-i prieste supraincalzirea. Pompa aceasta isi indeplineste cu succes misiunea si este super rezistenta. O alternativa excelenta a celei originale, capabila sa-ti ofere fiabilitate si performanta durabila. Iar de pret, ce sa-ti mai spunem? O sa-ti placa! Piesa este compatibila si cu modelele Hitachi LX70-3 si Hitachi LX70-7 .

Utilajul tau are nevoie de calitate pe toata linia ca sa infrunte provocarile deloc simple din activitatea de zi cu zi. Cand mediul de lucru nu-i presarat cu floricele, defectiunile nu te mai mira, dar te pot scoate din sarite. Mai bine le-o iei cu un pas inainte si apuci taurul de coarne. Ofera-i masinariei tale o intretinere impecabila si te va rasplati inzecit. Te poti baza pe noi pentru orice ai avea nevoie ca sa-ti mentii utilajul sanatos - piese de schimb si consumabile alese pe spranceana, dar si suport tehnic adaptat nevoilor acestuia. Suna-ne!

Pompa apa incarcator frontal Hitachi LX70 - esentiala pentru o functionare impecabila!
Fiecare componenta are importanta sa in arhitectura utilajului tau, insa unele ii sunt de-a dreptul indispensabile. Indispensabila este si aceasta pompa apa incarcator frontal Hitachi LX70 caci ea regleaza temperatura motorului, facand sa circule lichidul de racire. Ca sa-i prelungesti durata de viata, foloseste un antigel de calitate superioara, cu proprietati anticoroziune. Ii asiguri astfel motorului tau un mediu prielnic unei functionari impecabile vreme indelungata.

Cand esti bine informat, lucrezi mai eficient!
In lucrul cu utilajele, defectiunile sunt raul de care ai vrea sa te feresti cum poti mai bine. Si noi de asta suntem aici, sa-ti dam energia si resursele de care ai nevoie. Echipa noastra de specialisti intr-ale utilajelor iti furnizeaza informatii pretioase. Implementeaza-le in activitatea ta si vei avea numai de castigat! Economisesti si timp, si bani. Caci ai acces rapid la solutii eficiente de remediere a defectiunilor, iar consultanta este din partea casei. Contacteaza-ne si bucura-te de avantaje!

N-ai motive de ingrijorare, aceasta pompa de apa pentru incarcator frontal Hitachi LX70 beneficiaza de o garantie extinsa de 12 luni pentru defectele de fabricatie. Desi astfel de cazuri sunt extrem de rare, pastreaza factura si certificatul de garantie pe care le regasesti in interiorul coletului. Just in case!

Promptitudinea este o valoare importanta pentru noi, astfel ca iti vom livra aceasta pompa apa incarcator frontal Hitachi LX70 super rapid. O primesti in cel mult 24 de ore, in orice localitate din tara. Trebuie doar sa ne suni sau sa soliciti o oferta online si pleaca spre tine. Ai si posibilitatea de a ridica piesa de la sediul nostru, de langa Bucuresti, daca esti prin apropiere.

Cu improvizatii sau lucrari de mantuiala n-ajungi nicaieri, mai mult pagubesti. De aceea este esential sa apelezi pentru montaj la persoane calificate, care stiu exact ce au de bifat ca totul sa functioneze apoi impecabil vreme indelungata. Nu de alta, dar un montaj impropriu poate compromite atat piesa inlocuita, cat si altele din jur. De ce sa iti asumi inutil riscuri? Ai nevoie de niste mesteri de incredere? Ti-i trimitem noi!

Ax 20mm
Fulie cu 4 gauri
1 garnitura
Trimite mesaj
Din Gura in Gura