Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de apa pentru excavator Hitachi MA200

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Hitachi MA200
Cod produs
RLVZHNFI-AT
Out Of stock
Descriere
Vrei nu vrei, vine si momentul in care utilajul tau da semne de oboseala. Componentele bolnave trebuie inlocuite. Nu-i un moment placut, dar nici nu e o tragedie. Mai ales daca faci alegeri istete, care nu-ti fac paguba prea mare in buzunar, dar sunt si eficiente. Aceasta pompa apa excavator Hitachi MA200 o inlocuieste cu succes pe cea originala, oferindu-ti calitate deosebita si performanta indelungata la un pret atragator. Caci este extrem de rezistenta si de fiabila si nu se sperie de provocari. Care, fie vorba-ntre noi, nu lipsesc in munca utilajului tau. Daca folosesti si un antigel de cea mai buna calitate, pompa aceasta va duce mult si bine. Este compatibila si cu modelul Hitachi MA200-G.

E adevarat ca defectiunile sunt ca pietrele de moara, mai ales cand survin pe neasteptate, iar timpul te preseaza. Stim cat de important este sa le poti remedia rapid si eficient, caci lucrarile asteapta sa fie finalizate. De aceea venim in sprijinul tau cu o gama generoasa de piese de schimb si consumabile de calitate superioara, dar si cu o echipa de specialisti intr-ale utilajelor, care iti vor lua povara de pe umeri. Suna-ne, avem cele mai eficiente solutii pentru o intretinere impecabila a utilajului tau!

Pompa apa excavator Hitachi MA200 - pentru o functionare impecabila!
Aceasta pompa apa compactor Hitachi MA200 joaca un rol important in arhitectura utilajului tau, am putea spune ca ii este indispensabila. Pentru ca ea regleaza temperatura motorului, punand in miscare lichidul de racire. Ii asigura un mediu prielnic functionarii in parametri optimi. Si, ca s-o dai bine de tot, foloseste un antigel de cea mai buna calitate, cu proprietati anticorozive. Ii vei prelungi durata de viata si te asiguri ca utilajul tau va functiona impecabil mai multa vreme.

Vrei mai mult? Iti dam mai mult!
Orice nelamurire ai avea in privinta chestiunilor tehnice, contacteaza-ne! Te ajutam sa iesi la liman, fara sa-ti bati capul. Specialistii nostri se documenteaza in permanenta si iti vor oferi solutii eficiente, tintite pe nevoile utilajului tau. Ca sa scutesti si timp, si bani si orice alte resurse. Caci nu-ti fa griji, consultanta este gratuita!

Stai linistit, nu-ti asumi niciun risc. Aceasta pompa de apa pentru excavator Hitachi MA200 vine la pachet cu un certificat de garantie, valabil 12 luni de la data achizitiei, in cazul defectelor de fabricatie. Astfel de cazuri sunt extrem de rare, insa iti recomandam sa pastrezi factura si certificatul de garantie pe care le gasesti in interiorul coletului, just in case!

Iti intelegem urgenta, dar nu-ti fa griji, iti livram aceasta pompa apa excavator Hitachi MA200 in cel mult 24 de ore, in orice localitate din tara. Suna-ne sau solicita o oferta online. Ai si posibilitatea de a ridica piesa de la sediul nostru, de langa Bucuresti.

Ca sa n-arunci banii pe apa sambetei, asigura-te ca montajul este realizat corect. Nu apela la orisicine, caci un montaj impropriu poate afecta atat piesa in cauza cat si piesele conexe. Daca ai nevoie de niste mesteri priceputi, da-ne de veste si ti-i trimitem noi!

Ax 20mm
Fulie cu 4 gauri
1 garnitura
Trimite mesaj
Din Gura in Gura