Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de alimentare pentru autogreder Volvo G65

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Volvo G65
Cod produs
DYGQ0FMT-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare autogreder Volvo G65 din oferta noastra va readuce soarele pe strada autogrederului tau. De cand are combustibil, dar n-are cine sa-l trimita mai departe, e intr-o stare deplorabila. Ajuta-l si tu si comanda o piesa extraordinar de eficienta. Este produsa in Uniunea Europeana si aduce beneficii remarcabile functionarii in parametri a sistemului de alimentare cu combustibil. In oferta noastra vei primi garnitura de etansare dintre corpul pompei si blocul motor. Iar totul la un pret profitabil!

Pompa este de tip mecanic si axul cu came este cel care o actioneaza. Ca sa mearga totul perfect si reparatia sa dureze vreme indelungata te sfatuim sa achizitionezi un filtru de motorina care sa fie inlocuit odata cu pompa. Facand acest lucru, adaugi mai mult timp functionarii in parametri optimi. Cu siguranta mai doresti si alte informatii. Suntem aici pentru a te consilia. Iti oferim consultanta tehnica gratuit. Iar daca ai nevoie si de montaj, iti trimitem echipa de mecanici imediat!

Pompa de alimentare autogreder Volvo G65 - usurinta in exploatare!

Pompa are rolul de a absorbi benzina/motorina din rezervor si de a o trimite pe conductele de legatura catre motor. Pompele de combustibil au in apropierea lor si filtre de combustibil, care retin impuritatile din rezervor. Este indicat sa schimbi filtrele la o perioada de timp, asa te vei asigura ca pompa ta va functiona in parametri optimi.

Serviciul gratuit de consultanta este la indemana ta!

Nimeni nu se naste perfect si nimeni nu le stie pe toate, dar fiecare este bun in ceea ce face! Tu stii tot ce poate utilajul tau sa faca pentru tine, iar noi stim ce sa-i oferim ca sa te bazezi pe el. Consultanta gratuita este unul dintre plusurile ACN Piese Utilaje. Echipa noastra de experti isi sprijina mereu clientii. Ne poti scrie pe site sau, si mai simplu, suna-ne!

Pompa de alimentare pentru autogreder Volvo G65 este prevazuta cu o garantie de 12 luni de zile. Certificatul de garantie si factura fiscala sunt documentele pe care te sfatuim sa le pastrezi si pe baza carora vei fi acoperit in cazul in care sunt defecte din fabricatie. Nu te ingrijora, rar spre deloc se intampla un astfel de necaz.

Pompa de alimentare autogreder Volvo G65 va pleca spre tine imediat ce ai plasat comanda. Face cam o zi pe drum, indiferent de destinatie. Daca esti prin apropiere de sediul nostru, ai varianta sa o ridici chiar tu. Ne-ar bucura sa ii cunoastem personal pe clientii nostri si sa devenim prieteni, poate chiar parteneri.

Acesta este ultimul pas pe care il mai ai de facut si apoi, iti vei putea continua activitatea. Ca sa fii total lipsit de griji si sa stii ca ai facut o treaba buna, apeleaza la service-uri autorizate si lasa profesionistii sa monteze corect piesa. Poti apela si la noi, te indrumam sau chiar venim si o montam pentru tine.

Specificatii tehnice

Pompa mecanica este actionata de axul cu came.
Admisia si iesirea de ’.
Prindere in 4 suruburi.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura