Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de alimentare pentru autogreder Volvo F82

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Volvo F82
Cod produs
GQ42TKB3-IA
Out Of stock
Descriere
Indiferent de actiunea pe care o ai de realizat cu utilajul, pompa de combustibil trebuie sa fie functionala! Cand apar primele semne de uzura, ea necesita inlocuire de urgenta! Pompa de alimentare autogreder Volvo F82 poate lua locul piesei originale cu succes pentru ca este unu la unu cu aceasta. Respecta toate standardele de calitate, iar producatorul european a fost atent sa o confectioneze din cele mai bune materiale. Avand grija aceasta, ne ofera siguranta in plus ca acest produs este cu adevarat eficient!

Iti livram pompa mecanica, actionata de axul cu came, in doar 24 de ore de la plasarea comenzii. Mai mult, iti este livrata si o garnitura. Aceasta se foloseste cand trebuie sa etansezi corpul pompei de blocul motor. Singurul element care ar trebui sa-l mai achizitionezi ar fi un filtru de motorina pe care sa-l inlocuiesti cand faci schimbul. El te ajuta sa prelungesti perioada de functionare a pompei de alimentare. Cu mai multe idei de mentenanta pentru autogrederul tau, te asteapta serviciul gratuit de consultanta!

Pompa de alimentare autogreder Volvo F82 - pentru cei ce vor calitate maxima!

O pompa de alimentare cu combustibil este indispensabila utilajului tau. Ea extrage combustibilul din rezervor si il transporta catre motor. Se poate defecta cu timpul, este si ea un consumabil pana la urma. Important este sa stii ca exista metode prin care ii poti prelungi functionalitatea. Totul porneste de la combustibilul folosit, el trebuie sa fie de calitate superioara, iar filtrele este de preferat sa le mai schimbi, cu timpul se imbiba cu impuritati.

Serviciul de consultanta la un click distanta!

Ai avut o zi proasta, s-a stricat ceva la utilaj! Nu gasesti solutii, cauti oferte, te framanti… Nu vrem sa treci prin asta! Esti constient ca toate se deterioreaza la un moment dat, insa nu iti place sa treci prin corvoada reparatiilor. Aici iti sarim noi in ajutor! Porneste de la consultanta tehnica gratuita pe care ti-o oferim, e primul pas care limpezeste lucrurile. Ne poti contacta telefonic, pe e-mail sau ne poti scrie direct pe site.

Pompa de alimentare pentru autogreder Volvo F82 - nu primesti piesa si atat! Produsele noastre vin insotite de factura fiscala si certificatul de garantie. Pentru acest model, garantia este de 12 luni pentru posibile defecte de fabricatie.

Colaboram cu firme serioase de curierat! Asadar, in aproximativ 24 de ore, piesa va ajunge acolo unde ne spui. Cere oferta ACN Piese Utilaje si primesti toate informatiile necesare despre pompa de alimentare autogreder Volvo F82 pe care o doresti!

Un montaj executat profesionist este una din conditiile care asigura viata lunga a piesei comandate. Apeleaza la profesionisti sau ne poti solicita echipa de service mobila. Important este ca utilajul tau sa se intoarca “sanatos” la treaba!

Specificatii tehnice

Pompa mecanica este actionata de axul cu came.
Admisia si iesirea de ’.
Prindere in 4 suruburi.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura