Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de alimentare pentru stivuitor Towmotor FLT 120

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Towmotor FLT 120
Cod produs
HC054L7Q-IA
Out Of stock
Descriere
Relaxeaza-te si prinde o oferta minunata. Pompa de alimentare Towmotor FLT 120 vine val-vartej si cu o garnitura de etansare dintre ea si blocul motor! Primesti o componenta de calitate superioara care are un pret economic. Ea poate inlocui modelul original cu usurinta pentru ca producatorul european i-a daruit aceleasi caracteristici tehnice ca ale originalului. Astfel, rezistenta crescuta si eficienta nu vor fi straine de ea si vor constribui la cresterea randamentului stivuitorului.

Pentru ca vrem sa te ajutam rapid si sa nu pierzi vremea, te anuntam ca imediat ce plasezi comanda, pompa mecanica, actionata de axul cu came, va pleca spre tine. Transportul catre destinatie dureaza doar 24 de ore. Ca sfat practic, ti-am spune sa iei si un filtru nou de motorina care sa-i creasca durata de functionare. Il poti lua tot de la noi pentru ca iti facem o oferta personalizata. De montaj ar trebui sa te preocupi, dar va fi mai simplu daca apelezi la echipa noastra de mecanici. Sfaturi in plus si raspunsuri la toate intrebarile primesti la serviciul gratuit de consultana!

Pompa de alimentare Towmotor FLT 120 - recomandat sa iei si un filtru de motorina!

Pompa de combustibil este una dintre cele mai importante piese, fiind responsabila pentru alimentarea cu combustibil a sistemului si mentinerea presiunii normale a acestuia. Daca pompa de alimentare moare, nu mai are cine sa trimita combustibil la motor si acesta evident ca nu poate porni, iar daca fluxul este intrerupt, utilajul se va opri. Un sfat prietenesc: foloseste consumabile de calitate!

Serviciul de consultanta la doar un click distanta!

Iti stam la dispozitie cu orice detalii suplimentare, serviciul gratuit de consultanta a fost dezvoltat special pentru a veni in sprijinul tau! Mecanicii nostri se pot prezenta la locul tau de lucru pentru montarea piesei. De asemenea, ii poti solicita pe acestia si atunci cand utilajul tau necesita reparatii, indiferent de complexitatea acestora. Suntem aici pentru tine!

Pompa de alimentare pentru stivuitor Towmotor FLT 120 are 12 luni la dispozitie sa fie schimbata daca exista defecte de fabricatie. Noi garantam ca acest lucru nu se poate intampla daca respecti indicatiile de montaj. Piesa a fost testata de catre producatori tocmai pentru a rezista.

Spune-ne unde vrei sa ajunga pompa de alimentare Towmotor FLT 120 si acolo o trimitem. In 24 de ore vei intra in posesia piesei. Coletul il poti verifica la primire si plata se poate face si ramburs. Suna-ne si daca iti este mai usor, poti sa treci chiar tu pe la sediul nostru sa o ridici.

Noi suntem de parere ca o piesa isi demonstreaza calitatile doar daca este montata corespunzator. Te incurajam sa mergi la service-uri autorizate. Astfel, vei fi sigur ca beneficiezi si de calitatile sale.

Specificatii tehnice

Pompa mecanica este actionata de axul cu came.
Admisia si iesirea de ’.
Prindere in 4 suruburi.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura