Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de apa Fiat Kobelco 72109988

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fiat Kobelco 72109988
Cod produs
X28FMYTH-AT
Out Of stock
Descriere
Cat ar fi ea de buna, la un moment dat cedeaza. Ce sa-i faci? Batranetea. Sau poate o intretinere deficitara. Oricare ar fi cauza, nu merge cu stimulente, trebuie una noua, tanara si zdravana. Iti recomandam aceasta pompa apa Fiat Kobelco 72109988 de cea mai buna calitate, ideala pentru inlocuirea celei originale. Este extrem de rezistenta si de fiabila si fii sigur ca nu te lasa la greu, te poti baza pe ea mult timp de-acum incolo. Asigura o racire eficienta a motorului, pastrandu-l in forma.

Calitatea este cea mai buna optiune. In tot ce intreprinzi. Daca tintesti de la foarte bine in sus, bifeaza calitate pe toata linia, asa cum facem si noi. Iti oferim produse alese pe spranceana, capabile de performante remarcabile, dar si suport tehnic complex, ca sa nu-ti mai bati tu capul cand intampini obstacole. Tu fii cu ochii pe masinaria ta si, cand ceva scartaie, la propriu sau la figurat, da-ne de stire si noi venim cu solutiile! Avem o echipa bine pregatita sa te sprijine la fiecare pas. Cand nu te multumesti cu putin, cere si ti se va da!

Pompa apa Fiat Kobelco 72109988 - calitate superioara pentru performanta indelungata!
Aceasta pompa apa Fiat Kobelco 72109988 joaca un rol esential in arhitectura masinariei tale, pentru ca ea regleaza temperatura motorului, punand in miscare lichidul de racire. Stii prea bine cat de important e ca motorul sa functioneze la o temperatura optima. Pompa aceasta realizeaza cu brio racirea motorului, asigurand functionarea impecabila a acestuia. Pentru maxime rezultate, iti recomandam folosirea unui lichid de racire cu proprietati anticorozive, de calitate superioara. Astfel, vei proteja componentele pompei, prelungindu-i durata de viata si ii vei imbunatati performantele.

Iti sustinem eforturile cum stim noi mai bine!
Ne facem temele zi de zi, pentru a-ti putea oferi suport tehnic de inalta calitate, oricand ne soliciti ajutorul. Specialistii nostri sunt conectati la cele mai noi informatii din lumea utilajelor, astfel ca sunt pregatiti sa raspunda intrebarilor tale si sa-ti ofere cele mai bune solutii de remediere a defectiunilor sau, de ce nu?, de intretinere pe termen lung a masinariei tale. Pe scurt, orice dilema ai avea de natura tehnica, da-ne un semn si te scoatem din impas! Don’t worry, consultanta e moca! Sau altfel spus, din partea casei.

Esti pe deplin asigurat, aceasta pompa de apa Fiat Kobelco 72109988 vine insotita de un certificat de garantie in cazul defectelor de fabricatie, valabil 12 luni de la data achizitiei. Din experienta iti spunem ca n-o sa fie cazul sa-l folosesti, dar totusi pastreaza-l, impreuna cu factura. Sa fie acolo!

Stai fara griji, nu te lasam sa astepti prea mult. Imediat ce ai lansat comanda, trimitem aceasta pompa apa Fiat Kobelco 72109988 catre tine si o primesti in cel mult 24 de ore, in orice localitate din tara. Suna-ne sau solicita o oferta online. Sau, daca-ti este la indemana, te asteptam la sediul nostru din apropierea Capitalei.

Nimeni nu-si doreste sa arunce bani pe apa sambetei, asadar, ca sa fie totul ca la carte, iti recomandam sa efectuezi montajul intr-un atelier specializat. Ca sunt destui priceputi la toate care mai mult strica, de ce sa risti? Mai ales cand vine vorba de o componenta atat de importanta ca aceasta, n-o poti lasa pe mainile oricui. De nu ai la cine apela, spune-ne si se rezolva!

Ax 20mm
Fulie cu 4 gauri
1 garnitura
Trimite mesaj
Din Gura in Gura