Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Ansamblu transmisie finala Fiat Kobelco 85808011

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fiat Kobelco 85808011
Cod produs
B5LYP14V-IA
Out Of stock
Descriere
Un ansamblu transmisie Fiat Kobelco 85808011 este indispensabil utilajului tau! El amplifica cuplul transmis de planetara rotii. Cu timpul, din cauza socurilor mecanice, el poate suferi modificari, asadar, trebuie inlocuit cat mai grabnic. Cel propus de noi spre vanzare este original! De fabricarea lui se ocupa Carraro! Asta se traduce printr-o calitate extraordinara a materialelor folosite si o garantare a eficientei pentru o perioada lunga de timp! Te invitam sa plasezi comanda!

Printre recomandarile specialistilor se numara o serie de amanunte pe care ar trebui sa le iei in seama. Se recomanda inlocuirea oringului ce face etansarea pe capacul butucului. Este necesara si adaugarea de lubrifiant nou, necontaminat. Un avantaj al acestei achizitii il constituie faptul ca ansamblul de pinioane se livreaza gata asamblat. Interventia care se va face la utilaj va dura mult mai putin. Pentru alte intrebari pe care le ai, avem consultanti tehnici care iti stau la dispozitie in fiecare zi lucratoare.

Ansamblu transmisie Fiat Kobelco 85808011 - si neplacerile dispar!

Unul dintre factorii cheie care afecteaza transmisiile finale este surplusul de ulei. Proprietarii sau operatorii de utilaje umplu adesea uleiul cu metoda “plin ochi”. Cand temperatura creste, uleiul incepe sa creasca in volum. Acest lucru face ca etansarile (simeringuri, oringuri) sa fie impinse afara, rezultand o scurgere de ulei sau chiar spargerea corpului. Etansarile ar trebui sa fie controlate frecvent. Nu neglija nicio scurgere observat la utilaj!

Consultanta gratuita de top si servicii impecabile! Hai la noi!

Suna-ne cand nu stii ce se potriveste utilajului tau! Consilierii nostri ofera consultanta gratuita si iti vor prezenta ofertele de pret cele mai avantajoase. Apeleaza si la service-ul mobil, mecanii nostri sunt gata sa raspunda provocarilor! Suntem prietenosi si sfatosi! Indiferent de cat de grava e starea echipamentului tau, il vom face din nou ca nou!

Garantia in ceea ce priveste acest ansamblu transmisie finala Fiat Kobelco 85808011 se acorda pentru o perioada de 6 luni si acopera eventualele defecte din fabricatie. Extrem de rar s-a intamplat sa apara probleme de acest fel.

Acest ansamblu transmisie Fiat Kobelco 85808011 va pleca spre tine imediat ce ai plasat comanda. Face cam o zi pe drum, indiferent de destinatie. Daca esti prin apropiere de sediul nostru, ai varianta sa il ridici chiar tu. Ne-ar bucura sa ii cunoastem personal pe clientii nostri si sa devenim prieteni, poate chiar parteneri.

Cu montajul nu te joci! Ori stii, ori nu stii! Nu mergi pe bajbaite cu treburile serioase, cu atat mai mult cu cat este vorba de o piesa importanta a utilajului. Iti recomandam sa apelezi la service-uri competente. Te putem ajuta si noi cu asta, ba chiar iti putem trimite si un service mobil care va remedia disfunctionalitatile echipamentului tau.

Specificatii tehnice

Pentru a afla compatibilitatea ansamblului cu utilajul, recomandam sa te consultati cu unul dintre reprezentantii echipei noastre, avand informatiile privind placuta de identificare a puntii sau macar a utilajului pe care acesta e montat.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura