Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de alimentare pentru Broome & Vade CA2/3

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Broome & Vade CA2/3
Cod produs
W7KV4MSA-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare Broome Vade CA2/3 reprezinta o componenta foarte bine realizata in atelierele din Europa. Are in constructia ei materiale de calitate superioara! Echipamentul tau va beneficia de eficienta sa o perioada foarte indelungata pentru ca este rezistenta. Pompa de motorina este una mecanica. Ea este actionata de axul cu came. Produsul vine insotit de garnitura de etansare. Aceasta te va ajuta sa fii sigur ca inlocuirea pompei uzate se va incheia cu succes. Pretul la care o punem la vanzare este foarte avantajos pentru ca ACN este prim importator!

Noi iti recomandam sa achizitionezi pe langa pompa de alimentare si un filtru de motorina nou. Luand toate aceste masuri si montand componentele corect, vei obtine reparatia trainica la care speri. Asta va duce la cresterea randamentului pe care echipamentul tau il va da in timpul lucrului. Pentru mai multe detalii si sfaturi utile, poti sa ne suni. Noi iti oferim consultanta tehnica gratuita, iar echipa noastra de tehnicieni te poate asista pas cu pas in luare deciziei bune pentru utilajul tau!

Pompa de alimentare Broome Vade CA2/3 - achizitioneaz-o chiar acum!

Motorul nu porneste? Pompa de alimentare cu combustibil poate fi vinovata de treaba asta. Nu toata lumea se pricepe la mecanica, deci e complicat sa depistezi avaria la utilajul tau. Chiar daca nu stim sa le reparam, este crucial sa intelegem in termeni usurei ce fac mecanismele echipamentelor. Spre exemplu, pompa de alimentare conduce combustibilul din rezervor catre motor, il alimenteaza cu energie.

Pentru mai multe informatii, acceseaza serviciul de consultanta gratuit!

Accesand serviciul de consultanta gratuit, vei primi toate detaliile despre ofertele noastre, vom sti exact piesa de care ai nevoie si compatibilitatea cu utilajul tau. Suntem de parere ca vom castiga de ambele parti timp, daca ne vei suna sau contacta in scris. Depistarea exacta a problemei echipamentului duce la gasirea rapida a remediului.

Pompa de alimentare pentru Broome & Vade CA2/3 se livreaza cu factura fiscala si certificatul de garantie. Pe baza acestor documente, timp de 12 luni de zile vei fi acoperit in caz ca apar probleme. Nu te preocupa, nu prea ne-am confruntat cu astfel de situatii!

Pompa de alimentare Broome Vade CA2/3 va pleca spre tine imediat ce ai plasat comanda. Face cam o zi pe drum, indiferent de destinatie. Daca esti prin apropiere de sediul nostru, ai varianta sa o ridici chiar tu. Ne-ar bucura sa ii cunoastem personal pe clientii nostri si sa devenim prieteni, poate chiar parteneri.

Un montaj executat profesionist este una din conditiile care asigura viata lunga a piesei comandate. Apeleaza la profesionisti sau ne poti solicita echipa de service mobila. Important este ca utilajul tau sa se intoarca “sanatos” la treaba!

Specificatii tehnice

Pompa mecanica este actionata de axul cu came.
Admisia si iesirea de ’.
Prindere in 4 suruburi.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura