Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cilindru de frana Case 85824114

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 85824114
Cod produs
SWZR4E6Q-AT
Out Of stock
Descriere
Daca vrei sa eviti problemele in sistemul de franare, iti recomandam sa monitorizezi periodic nivelul lichidului de frana. Atunci cand acesta scade, e semn ca s-a produs o avarie si va trebui sa iei masuri imediat. Posibil sa fi cedat garniturile cilindrilor, spre exemplu. Un cilindru frana Case 85824114 este alegerea ideala pentru masinaria ta. Rezistenta si fiabilitate pentru maxima performanta. Este un produs original CNH de inalta calitate, capabil sa-ti ofere performante remarcabile. Pune-l la incercare!

Stim ca nu-i usor sa faci fata tuturor provocarilor, de aceea venim in intampinarea nevoilor tale. Gasesti la noi piese de schimb si consumabile de cea mai buna calitate pentru utilajele tale. Nu ne plac jumatatile de masura si asta se reflecta in tot ceea ce intreprindem. Mizeaza si tu pe calitate si vei vedea cat de simple vor fi lucrurile. Poti depasi mai usor obstacolelor cand ai alaturi aliati de nadejde. Suntem aici pentru a-ti oferi tot sprijinul de care ai nevoie pentru remedierea oricarei defectiuni cu care te confrunti. Suna-ne si discuta cu specialistii nostri!

Cilindru frana Case 85824114 - Te scoate din impas!
In arhitectura utilajului tau, fiecare piesa isi are rolul sau bine definit. Ca piesele unui puzzle. Cand una lipseste sau da semne de uzura, ansamblul are de suferit. Acest cilindru de frana 85824114 imbunatateste performantele sistemului de franare, fiind o piesa importanta a sistemului de transmisie. Daca-i alaturi si lichid de frana original, iese o combinatie imbatabila, ce asigura o functionare optima a utilajului tau vreme indelungata.

Iti da cu virgula? Mai bine ne ceri ajutorul!
Stim ca nu-i chiar floare la ureche sa patrunzi in dedesubturile unui utilaj si n-ai de ce sa te simti neputincios cand nu reusesti sa deslusesti semnalele pe care ti le transmite. Iti traducem noi doleantele utilajului tau si identificam cea mai buna cale de a-l repune pe pozitii. Avem o echipa pasionata de utilaje si bine pusa la punct si teoretic si practic. Cand ai nevoie de ajutor, un simplu telefon te aduce mai aproape de rezolvare. In plus, poti face rost si de un plan de intretinere pe termen lung, adaptat nevoilor utilajului tau. Contacteaza-ne! Iti oferim consultanta gratuita!

N-ai de ce sa-ti faci griji. Pentru acest cilindru frana Case 85824114 beneficiezi de o garantie de 6 luni in cazul defectelor de fabricatie. Se intampla extrem de rar sa fie nevoie, dar pentru orice eventualitate, pastreaza certificatul de garantie si factura pe care le regasesti interiorul coletului.

Iti livram acest cilindru frana Case 85824114 super rapid, pentru ca stim ca l-ai vrea ieri, daca se poate. Tot ce ai de facut este ne suni sau sa soliciti o oferta online. Ai si posibilitatea sa vii sa-l ridici de la sediul nostru de langa Bucuresti, daca esti prin apropiere.

Montajul este extrem de important pentru functionarea ulterioara a piesei de schimb. Daca n-ai chef s-arunci cu banii pe ferestra, apeleaza din start la un profesionist. Acesta va bifa toate aspectele necesare unei functionari optime, pe termen lung. Ia in calcul ca un montaj incorect poate compromite atat piesa in cauza cat si altele conexe. De ce sa risti? Daca nu stii la cine sa apelezi, iti trimitem noi niste mesteri priceputi. Da-ne de veste!

Distanta dintre centrele gaurilor de prindere este de 60 mm
Lungimea cilindrului (fara tija) este de 150 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura