Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cilindru de frana pentru tractor Case JX70

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case JX70
Cod produs
94128BIM-AT
Out Of stock
Descriere
Cand te confrunti cu probleme la sistemul de franare, efectele negative se rasfrang nu doar asupra randamentului utilajului tau, ci si asupra sigurantei in functionarea acestuia. Remediaza problema rapid si eficient cu acest cilindru frana tractor Case JX70 de inalta calitate, alegerea ideala cand iti doresti performanta pe termen lung. Pentru ca este extrem de rezistent si de fiabil si e capabil sa infrunte cu capul sus socurile intense si provocarile solicitante. Un produs original CNH pe care te poti baza in conditii dificile de operare. Pune-l la incercare!

Mizeaza pe calitate si vei vedea diferenta! Noi punem pe primul loc calitatea in tot ceea ce facem, de la piesele de schimb pe care ti le punem la dispozitie, la serviciile complexe pe care ti le oferim pentru a-ti usura misiunea. Specialistii nostri iti ofera cele mai eficiente solutii pentru intretinerea utilajului tau si iti furnizeaza informatii pretioase in activitatea pe care o desfasori. Pentru performanta maxima cu minime eforturi, suna-ne!

Cilindru frana tractor Case JX70 - te scoate din impas!
Masinaria ta se aseamana unui puzzle, in care fiecare piesa are importanta sa. Intregul n-ar mai fi intreg daca una dintre partile sale lipseste sau sufera avarii. Rolul acestui cilindru frana tractor Case JX70 este de a imbunatati performantele sistemului de franare, fiind o piesa esentiala in sistemul de transmisie. In combinatie cu lichid de frana original, vei obtine o combinatie imbatabila, gratie careia utilajul tau va functiona impecabil* vreme indelungata.

Ai nevoie de ajutor? Da-ne de veste!
Nu te lasam sa ratacesti prin universul utilajelor, pentru ca stim cat de pretios este timpul si ce presiuni poate pune pe tine cand intampini probleme tehnice. De aceea ne-am gandit ca ti-ar fi extrem de util un serviciu de consultanta gratuita, ca sa gasesti cat mai rapid raspunsuri si rezolvari cand nu gasesti calea de comunicare cu utilajul tau. Specialistii nostri sunt pregatiti sa-ti vina in ajutor. Cand intampini dificultati, contacteaza-ne! Solutiile problemelor tale tehnice sunt la un apel telefonic distanta!

Nu-i cazul sa-ti faci griji, totul va fi ok. Acest cilindru de frana pentru tractor Case JX70 vine la pachet cu o garantie de 6 luni pentru defectele din fabrica. Ai in colet factura si certificatul de garantie. Nu credem sa fie cazul sa ai nevoie de ele, dar totusi, pastreaza-le. Just in case!

Daca te-ai hotarat, lucrurile sunt simple. Suna-ne sau solicita o oferta online. Vei primi acest cilindru frana tractor Case JX70 super rapid, in cel mult 24 de ore, in orice localitate din tara. Sau, daca iti este la indemana, poti veni sa-l ridici de la sediul nostru de langa Bucuresti. Ne-am bucura sa facem cunostinta!

Pentru a obtine rezultate maxime si o functionare impecabila pe termen lung, piesa trebuie montata corect, de preferat de catre persoane specializate. O parea mai simplu sa apelezi la nea Gica, omul priceput la toate, dar nu-i deloc recomandat, daca iti pasa de investitia facuta si de timpul tau. De ai nevoie de o echipa de profesionisti, te punem noi in contact cu unii din zona ta. Da-ne de veste si se rezolva!

Distanta dintre centrele gaurilor de prindere este de 60 mm
Lungimea cilindrului (fara tija) este de 150 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura