Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cilindru de frana pentru tractor New Holland TD95D

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland TD95D
Cod produs
P36U2KO5-AT
Out Of stock
Descriere
Daca a scazut nivelul lichidului de frana, e semn ca au cedat garniturile vreunui cilindru, ceea ce inseamna ca esti nevoit sa-l inlocuiesti. Cu acest cilindru frana tractor New Holland TD95D vei creste eficienta sistemului de franare si te vei bucura de randament maxim vreme indelungata. Pentru ca este extrem de rezistent si foarte fiabil, un produs original CNH de calitate superioara, conceput sa duca mult si bine, indiferent de dificultati. Folosind astfel de piese calitative, prelungesti durata de viata a utilajului tau si raresti vizitele in service.

Cu o intretinere corespunzatoare, iti mentii utilajul sanatos, in parametri optimi de functionare. Te poti baza pe ajutorul sau, fara teama de intreruperi inoportune. Totul este sa intervii la timp si sa nu faci rabat la calitate. Astfel, rezultatele vor fi cele pe care le astepti si vei putea lucra linistit, in ritmul pe care ti-l planifici. Hai sa te invatam cum sa-i oferi masinariei tale o intretinere impecabila, care te va scuti de probleme neprevazute. Suna-ne!

Cilindru frana tractor New Holland TD95D - pentru un plus de performanta!
Te intrebi ce-o face asa special acest cilindru frana tractor New Holland TD95D de-l ridicam in slavi? Ei bine, el iti va imbunatati semnificativ performantele si eficienta sistemului de franare, ca sa poti depasi cu usurinta momentele dificile. Pentru rezultate optime, iti recomandam sa folosesti intotdeauna lichid de frana original. Astfel obtii o combinatie imbatabila pentru o functionare impecabila a masinariei tale.

Cand esti informat, deciziile sunt mai usor de luat!
Ne-am gandit la toate. Stim ca sunt momente in care defectiunile te coplesesc si nu reusesti sa le dai de cap. Sau momente in care nu esti sigur ca o anumita piesa se potriveste utilajului tau. Ca sa nu-ti prinzi urechile in cautarea raspunsurilor de care ai nevoie, apeleaza cu incredere la noi. Specialistii nostri se documenteaza in permanenta si sunt pusi la punct cu cele mai noi informatii in domeniu. Ne suni si ne expui pe scurt problema pe care o intampini, iar noi iti oferim solutiile cele mai eficiente pentru rezolvarea acesteia. Si nu te costa nimic, consultanta este gratuita. Contacteaza-ne fara sfiala!

Produsele noastre sunt de cea mai buna calitate si, ca sa nu-ti faci nicio grija, afla ca acest cilindru de frana pentru tractor New Holland TD95D beneficiaza de 6 luni garantie in cazul defectelor de fabricatie. Astfel de cazuri sunt extrem de rare, dar, pentru orice eventualitate, pastreaza factura si certificatul de garantie pe care le regasesti in interiorul coletului.

Stim cat de mult conteaza timpul, de aceea ne vom misca super rapid. Iti livram acest cilindru frana tractor New Holland TD95D in cel mult 24 de ore, in orice colt al tarii te-ai afla. Suna-ne sau cere o oferta online si produsul pleaca spre tine. De asemenea, ai si posibilitatea sa vii sa-l ridici de la sediul nostru, din apropierea Capitalei.

Daca vrei sa te bucuri pe deplin de performantele piesei inlocuite, iti recomandam sa alegi ca montajul sa fie realizat de personal calificat, in cele mai bune si mai sigure conditii. Doar nu-ti doresti lucrari de mantuiala, pe principiul „merge si asa”. Uite ca nu merge oricum, un montaj impropriu inseamna, in multe cazuri, bani aruncati pe fereastra. Asadar - calitate inainte de toate! Chiar si cand e vorba de montaj.

Distanta dintre centrele gaurilor de prindere este de 60 mm
Lungimea cilindrului (fara tija) este de 150 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura