Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cilindru de frana pentru tractor New Holland TD70D

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland TD70D
Cod produs
0R2IBMGV-AT
Out Of stock
Descriere
Stai prost cu franele si esti in cautarea unor cilindri rezistenti? Nu puteai nimeri mai bine, pentru ca avem unii de toata isprava, fabricati la cele mai inalte standarde, pentru a-ti oferi performante durabile. Cu acest cilindru frana tractor New Holland TD70D original CNH, sistemul de franare al utilajului tau capata forte proaspete, pentru a infrunta cu succes solicitarea intensa din activitatea de zi cu zi. Stim cat de dificile pot fi conditiile de lucru, de aceea ti-am pregatit un arsenal de piese de schimb super rezistente si fiabile.

Incepe cu acest cilindru si, daca mai e nevoie sa inlocuiesti si alte piese, da-ne de veste! Vom identifica solutiile cele mai eficiente pentru masinaria ta. Fie ca stii sau nu care sunt piesele necesare, problemele sunt ca si rezolvate. Se ocupa de ele expertii nostri. Tu trebuie doar sa ne suni si sa ne expui pe scurt situatia cu care te confrunti. De aici incolo, preluam noi.

Cilindru frana tractor New Holland TD70D - un ajutor de nadejde al tractorului tau!
Te intrebi ce-o face asa special acest cilindru frana tractor New Holland TD70D de-l ridicam in slavi? Ei bine, el iti va imbunatati semnificativ performantele si eficienta sistemului de franare, ca sa poti depasi cu usurinta momentele dificile. Pentru rezultate optime, iti recomandam sa folosesti intotdeauna lichid de frana original. Astfel obtii o combinatie imbatabila pentru o functionare impecabila a masinariei tale.

Cand esti informat, deciziile sunt mai usor de luat!
Ne-am gandit la toate. Stim ca sunt momente in care defectiunile te coplesesc si nu reusesti sa le dai de cap. Sau momente in care nu esti sigur ca o anumita piesa se potriveste utilajului tau. Ca sa nu-ti prinzi urechile in cautarea raspunsurilor de care ai nevoie, apeleaza cu incredere la noi. Specialistii nostri se documenteaza in permanenta si sunt pusi la punct cu cele mai noi informatii in domeniu. Ne suni si ne expui pe scurt problema pe care o intampini, iar noi iti oferim solutiile cele mai eficiente pentru rezolvarea acesteia. Si nu te costa nimic, consultanta este gratuita. Contacteaza-ne fara sfiala!

Produsele noastre sunt de cea mai buna calitate si, ca sa nu-ti faci nicio grija, afla ca acest cilindru de frana pentru tractor New Holland TD70D beneficiaza de 6 luni garantie in cazul defectelor de fabricatie. Astfel de cazuri sunt extrem de rare, dar, pentru orice eventualitate, pastreaza factura si certificatul de garantie pe care le regasesti in interiorul coletului.

Iti intelegem urgenta, dar nu-ti fa griji, acest cilindru frana tractor New Holland TD70D ajunge la tine in cel mult 24 de ore, ca doar lucram cu niste curieri foarte rapizi. Suna-ne sau cere o oferta online si produsul pleaca spre tine. De asemenea, ai si posibilitatea sa vii sa-l ridici de la sediul nostru, din apropierea Capitalei.

Daca vrei sa te bucuri pe deplin de performantele piesei inlocuite, iti recomandam sa alegi ca montajul sa fie realizat de personal calificat, in cele mai bune si mai sigure conditii. Doar nu-ti doresti lucrari de mantuiala, pe principiul „merge si asa”. Uite ca nu merge oricum, un montaj impropriu inseamna, in multe cazuri, bani aruncati pe fereastra. Asadar - calitate inainte de toate! Chiar si cand e vorba de montaj.

Distanta dintre centrele gaurilor de prindere este de 60 mm
Lungimea cilindrului (fara tija) este de 150 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura