Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cilindru de frana pentru tractor New Holland TD90D

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland TD90D
Cod produs
JTWPEVRN-AT
Out Of stock
Descriere
Cum e? Te-au lasat cilindrii de la sistemul de franare? Hai ca nu-i un capat de tara si, daca optezi pentru acest cilindru frana tractor New Holland TD90D de calitate superioara, problema e rezolvata pentru mult timp de acum incolo. Ne plac solutiile complete, eficiente, nu lucrurile facute de mantuiala. De aceea iti si recomandam acest cilindru, caci rezistenta si fiabilitatea sa fac din el un remediu de cursa lunga. Solutiile de moment inseamna doar cheltuieli inutile, caci problema se intoarce rapid si n-ai facut nimic. De vrei rezultate durabile, fa alegeri intelepte.

Suntem aici pentru a te sprijini in tot ceea ce tine de intretinerea utilajului tau. Avem o sumedenie de piese de schimb si consumabile de cea mai buna calitate pentru utilajele agricole si cele din constructii. Dar, pentru ca stim ca nu-i suficient atat, venim in intampinarea nevoilor tale cu o echipa de specialisti care iti va oferi suport tehnic calificat. Suna-ne, vei primi informatii extrem de utile despre nevoile utilajului tau, ca sa-l mentii cat mai mult timp in perfecta stare de functionare.

Cilindru frana tractor New Holland TD90D - performanta e mai usor de atins decat crezi!
Te intrebi ce-o face asa special acest cilindru frana tractor New Holland TD90D de-l ridicam in slavi? Ei bine, el iti va imbunatati semnificativ performantele si eficienta sistemului de franare, ca sa poti depasi cu usurinta momentele dificile. Pentru rezultate optime, iti recomandam sa folosesti intotdeauna lichid de frana original. Astfel obtii o combinatie imbatabila pentru o functionare impecabila a masinariei tale.

Cand esti informat, deciziile sunt mai usor de luat!
Ne-am gandit la toate. Stim ca sunt momente in care defectiunile te coplesesc si nu reusesti sa le dai de cap. Sau momente in care nu esti sigur ca o anumita piesa se potriveste utilajului tau. Ca sa nu-ti prinzi urechile in cautarea raspunsurilor de care ai nevoie, apeleaza cu incredere la noi. Specialistii nostri se documenteaza in permanenta si sunt pusi la punct cu cele mai noi informatii in domeniu. Ne suni si ne expui pe scurt problema pe care o intampini, iar noi iti oferim solutiile cele mai eficiente pentru rezolvarea acesteia. Si nu te costa nimic, consultanta este gratuita. Contacteaza-ne fara sfiala!

Produsele noastre sunt de cea mai buna calitate si, ca sa nu-ti faci nicio grija, afla ca acest cilindru de frana pentru tractor New Holland TD90D beneficiaza de 6 luni garantie in cazul defectelor de fabricatie. Astfel de cazuri sunt extrem de rare, dar, pentru orice eventualitate, pastreaza factura si certificatul de garantie pe care le regasesti in interiorul coletului.

Stim cat de mult conteaza timpul, de aceea ne vom misca super rapid. Iti livram acest cilindru frana tractor New Holland TD90D in cel mult 24 de ore, in orice colt al tarii te-ai afla. Suna-ne sau cere o oferta online si produsul pleaca spre tine. De asemenea, ai si posibilitatea sa vii sa-l ridici de la sediul nostru, din apropierea Capitalei.

Daca vrei sa te bucuri pe deplin de performantele piesei inlocuite, iti recomandam sa alegi ca montajul sa fie realizat de personal calificat, in cele mai bune si mai sigure conditii. Doar nu-ti doresti lucrari de mantuiala, pe principiul „merge si asa”. Uite ca nu merge oricum, un montaj impropriu inseamna, in multe cazuri, bani aruncati pe fereastra. Asadar - calitate inainte de toate! Chiar si cand e vorba de montaj.

Distanta dintre centrele gaurilor de prindere este de 60 mm
Lungimea cilindrului (fara tija) este de 150 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura