Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cilindru de frana pentru buldoexcavator Fiat Kobelco B95

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fiat Kobelco B95
Cod produs
6DW4QTOL-AT
Out Of stock
Descriere
Daca esti in cautarea unui cilindru frana Fiat Kobelco B95 capabil de performanta indelungata, ai nimerit cum nu se putea mai bine. Avem pentru tine unul extrem de rezistent si de fiabil, o piesa orginala CNH de calitate superioara, pe care te poti baza in conditii dificile. Tinem pasul cu inovatia si ne imbogatim permanent arsenalul de piese de schimb destinate utilajelor. Astfel, iti putem oferi tot ce e mai nou si mai bun in domeniu, pentru ca tu sa te poti bucura de conditii optime de lucru alaturi de masinaria ta.

Orice defectiune ti-ar crea probleme, ii dam noi de cap. Da-ne de veste! Suntem pregatiti sa intervenim cu toate fortele pentru a-ti oferi cele mai eficiente remedii. Specialistii nostri raspund cu drag solicitarilor tale! Iti vor furniza informatii pretioase, extrem de utile pentru intretinerea utilajului tau. Suna-ne si fa-ti misiunea mai usoara!

Cilindru frana Fiat Kobelco B95 - un ajutor de nadejde!
Fiecare componenta a utilajului tau are rolul sau bine definit, de care nu te poti lipsi. Ca n-ar mai fi treaba treaba. Nici de acest cilindru frana Fiat Kobelco B95 nu poti face abstractie, pentru ca este o parte esentiala a sistemului de franare, care ii imbunatateste considerabil performantele. Alaturi de un lichid de frana original formeaza o combinatie imbatabila pentru functionarea impecabila vreme indelungata a utilajului tau.

Consultanta gratuita pentru tine!
Oricat de priceput ai fi, sunt momente in care simti nevoia unei pareri in plus, sa te asiguri ca ai deslusit corect itele defectiunii pe care o intampini. Si daca poti avea ajutorul unor specialisti, fara ca asta sa presupuna vreun efort suplimentar din partea ta, e si mai bine. Ei, un efort tot ai de facut. Sa pui mana pe telefon si sa ne suni. Avem o echipa bine dotata, pentru care utilajele nu mai au secrete. Oricand ai nevoie de ajutor, nu ezita sa ne contactezi. Sfatul potrivit la momentul potrivit te poate scuti de multe eforturi si batai de cap. Contacteaza-ne fara sfiala!

N-ai de ce sa-ti faci griji, acest cilindru de frana pentru buldoexcavator Fiat Kobelco B95 vine la pachet cu o garantie de 6 luni pentru defectele din fabrica. Ai in colet factura si certificatul de garantie. Nu credem sa fie cazul sa ai nevoie de ele, dar totusi, pastreaza-le. Just in case!

Intelegem prea bine cum e sa fii presat de timp, asa ca nu te vom lasa sa astepti. Iti livram acest cilindru frana Fiat Kobelco B95 in cel mult 24 de ore, prin intermediul curierilor foarte rapizi cu care colaboram. Suna-ne sau cere o oferta online. Ai si posibilitatea sa vii sa-l ridici de la sediul nostru, de langa Bucuresti. Suntem bucurosi de oaspeti!

Ai idee cat de important este montajul in remedierea problemei tehnice cu care te confrunti? O piesa oricat de calitativa poate fi compromisa daca este montata incorect si atunci s-a dus pe apa sambetei investitia ta. Unde nu mai pui ca pot fi afectate si piesele conexe. Cel mai bine este sa apelezi pentru montaj la persoane calificate. Astfel, te vei putea bucura din plin de performantele utilajului tau. De nu stii incotro sa te indrepti, da-ne de veste si te punem noi in contact cu niste mesteri priceputi din zona ta.

Distanta dintre centrele gaurilor de prindere este de 60 mm
Lungimea cilindrului (fara tija) este de 150 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura