Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Antigel roz Chrysler MS 9176 G12++

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
CHRYSLER MS 9176 G12++
Cod produs
6Y7JXMKR-AT
Out Of stock
Descriere
Nu-l lasa sa se incinga! Motorul tau este foarte sensibil la temperaturi excesive. Este esential sa-l racoresti, altfel s-ar putea sa te trezesti ca s-au uzat cilindrii sau alte componente. Are in permanenta nevoie de un lichid de racire cat mai calitativ, pentru a-l mentine in parametri optimi. Iti recomandam acest antigel roz Chrysler MS 9176 G12 ++ pentru a impiedica supraincalzirea motorului, dar si pentru a-l proteja de inghet. Nu de alta, dar nici cu temperaturile scazute nu se impaca motorul tau. Insa cu un lichid de racire de inalta calitate, rezolvi problema pe termen lung. Si tii departe si depunerile, si coroziunea, pentru ca antigelul acesta are proprietati excelente si in privinta aceasta. Pune-l la incercare!

Stim ca intretinerea utilajelor poate parea complicata, insa nu-i deloc asa, daca tii cont de cateva reguli simple si daca nu faci rabat la calitate. Afla mai multe despre intretinerea utilajului tau cu un simplu apel telefonic! Gasesti la noi piese de schimb si consumabile de cea mai buna calitate la pachet cu suportul tehnic atat de necesar in multe situatii. Uita de batai de cap si cheltuieli inutile! Suna-ne si iti vom oferi solutii concrete, practice si eficiente pentru o intretinere impecabila a masinariei tale!

Antigel roz CHRYSLER MS 9176 G12++ - o alegere inspirata!
Acest antigel roz CHRYSLER MS 9176 G12++ este un lichid de racire special conceput pentru a asigura cresterea duratei de viata a motorului, protejandu-l de supraincalzire, de inghet si coroziune, prin intermediul pachetului special de aditivi si stabilizatori. Are o concentratie potrivita tuturor tipurilor de motoare si un termen de utilizare de 5 ani, in care te vei putea bucura de proprietatile sale excelente. Asigura transferul rapid al caldurii, oferindu-i motorului tau protectie eficienta impotriva incalzirii. Totodata, el protejeaza sistemul de racire de actiunea coroziunii si a inghetului.

Comunicarea este cheia!
Stim ca nu e intotdeauna usor sa gasesti cauza unei probleme tehnice, de aceea iti oferim consultanta gratuita. Astfel, poti rezolva mult mai rapid problemele. Specialistii nostri cunosc prea bine nevoile utilajelor, e de-ajuns sa ne suni si sa ne expui pe scurt situatia cu care te confrunti si vom gasi cea mai buna solutie de remediere a problemei. Contacteaza-ne! Vei economisi resurse importante!

Stim ca ai nevoie de el cat mai rapid, de aceea iti vom livra acest antigel roz CHRYSLER MS 9176 G12++ in cel mult 24 de ore, oriunde in tara. Suna-ne sau solicita o oferta online. Ai si posibilitatea sa-l ridici de la sediul nostru de langa Bucuresti, daca esti pe-aproape.

Bidon 25 litri
Tip de refrigerant: G12++
Protectie impotriva inghetului pana la -38 grade C
Fara silicati
Trimite mesaj
Din Gura in Gura