Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Antigel roz Cummins 90T8-4 G12++

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
CUMMINS 90T8-4 G12++
Cod produs
3YPJ85TK-AT
Out Of stock
Descriere
Nu-i loc de compromisuri sau jumatati de masura cand vine vorba de motor. Are nevoie de o protectie cat mai ridicata pentru a putea face fata cu brio provocarilor de zi cu zi. Si i-o poti oferi cu acest antigel roz Cummins 90T8-4 G12 ++ de inalta calitate, capabil sa transfere rapid surplusul de caldura, mentinand un mediu prielnic de functionare pentru motorul tau. Dar performantele sale nu se limiteaza la asta, Este la fel de eficient in ce priveste protectia impotriva inghetului sau a coroziunii. Formula sa complexa tine la distanta depunerile si factorii nocivi, pentru a-ti pastra motorul in cea mai perfecta stare, oricat de dificile ar fi conditiile de operare.

Stim cat de grea este viata utilajelor, zi de zi in conditii severe. Le cunoastem nevoile si intelegem cat de esentiala este calitatea pentru a le mentine in perfecta stare de functionare. De aceea ne-am dotat cu cele mai bune remedii pentru problemele pe care le intampina. Cand striga dupa ajutor, da-ne un semn! Le dam ce au nevoie.

Antigel roz CUMMINS 90T8-4 G12++ - un ajutor de nadejde al motorului tau!
Acest antigel roz CUMMINS 90T8-4 G12++ are o concentratie potrivita tuturor tipurilor de motoare si un nivel scazut de inchegare. Are un termen de utilizare de 5 ani, in care te vei putea bucura de proprietatile sale excelente. Caci transfera rapid caldura, oferindu-i motorului tau protectie eficienta impotriva incalzirii. Totodata, el protejeaza sistemul de racire de actiunea factorilor nocivi, cum sunt coroziunea sau inghetul. Totusi, chiar de are un termen lung de utilizare, nu uita de el. Nu de alta, dar daca motorul tau ramane fara antigel, e pericol pentru cilindri.

Cand ai o dilema, apeleaza la noi!
Stim cat de mult inseamna un sfat potrivit in momentele-cheie, de aceea ne-am gandit sa-ti oferim si consultanta gratuita. Astfel, iti va fi mai usor sa depasesti obstacolele pe care le intampini, remediind defectiunile rapid si simplu. Si, de-ti doresti, iti putem face si un plan personalizat pentru intretinerea masinariei tale. Contacteaza-ne! Specialistii nostri raspund cu drag solicitarilor tale!

Timpul este pretios, asa ca iti vom livra acest antigel roz CUMMINS 90T8-4 G12++ in cel mult 24 de ore, in orice colt al tarii. Suna-ne sau solicita o oferta online si pleaca spre tine. La fel de bine, poti veni la sediul nostru de langa Bucuresti, daca esti pe-aproape.

Bidon 25 litri
Tip de refrigerant: G12++
Protectie impotriva inghetului pana la -38 grade C
Fara silicati
Trimite mesaj
Din Gura in Gura