Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Antigel roz G12 concentrat la 5 litri

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
G12
Cod produs
2AOEY0CF-AT
Out Of stock
Descriere
Daca motorul tau ar ramane fara antigel, consecintele ar fi cam grave. Cilindrii sunt primii afectati intr-o astfel de situatie. Supraincalzirea n-are cum sa faca bine. Ia masuri din timp! Un antigel roz G12 concentrat ii ofera motorului tau protectie optima impotriva supraincalzirii si a coroziunii, intrucat formula sa complexa are la baza inhibitori ai coroziunii. Mai mult, are si o excelenta stabilitate la temperaturi ridicate, astfel ca n-ai de ce sa-ti faci griji. Infrunta provocarile cu brio. Este un produs de inalta calitate, care-ti ajuta motorul sa functioneze ca la carte si ii prelungeste durata de viata.

Cand intampini probleme tehnice, face mult sa stii ca ai pe cine te baza. Iar noi suntem aici, pe baricade, pregatiti sa-ti oferim tot sprijinul de care ai nevoie. Gasesti la noi o sumedenie de piese de schimb si consumabile de cea mai buna calitate, si o echipa de specialisti care isi pun la bataie priceperea si cunostintele pentru a te scoate din impas. Suna-ne!

Antigel roz G12 concentrat - protectie eficienta pentru motoare puternice!
Acest antigel roz G12 concentrat ii este indispensabil motorului tau. Concentratia sa este adecvata tuturor tipurilor de motoare si are un nivel scazut de inchegare. Termenul sau de utilizare este de 5 ani, insa nu uita sa-l verifici. Este esential sa nu ramai fara antigel, pentru a nu periclita starea componentelor motorului tau. Lichidul de racire transfera rapid caldura si iti protejeaza motorul impotriva supraincalzirii. In plus, protejeaza sistemul de racire de actiunea factorilor nocivi, cum sunt coroziunea sau inghetul.

Cand ai o dilema, apeleaza la noi!
Uneori te poti confrunta cu situatii complexe si complicate din punct de vedere tehnic si atunci ti se pare ca utilajul tau vorbeste in chineza. E adevarat ca nici romana n-o vorbeste el, insa specialistii nostri ii cunosc prea bine limbajul si iti vor deslusi cat mai clar ce-are el de zis. Ca sa poti remedia cat mai rapid defectiunile. Nu ezita sa ne contactezi, te scoatem noi la liman! Si, de-ti doresti, iti putem face si un plan personalizat pentru intretinerea masinariei tale.

Timpul este pretios, asa ca iti vom livra acest antigel roz G12 concentrat in cel mult 24 de ore, in orice colt al tarii. Suna-ne sau solicita o oferta online si pleaca spre tine. La fel de bine, poti veni la sediul nostru de langa Bucuresti, daca esti pe-aproape.

Bidon: 5 litri
Tip de refrigerant: G12
Culoare: rosu
Tip: fara silicati
Contine: mono-etilenglicol
Trimite mesaj
Din Gura in Gura