Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Biela pentru incarcator telescopic JCB 540-170

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 540-170
Cod produs
NPJHUFRE-IA
Out Of stock
Descriere
Biela incarcator telescopic JCB 540-170 este piesa care si-a gasit un loc special pe raftul din depozitul nostru. Este locul dedicat pieselor originale care nu dau gres si fac minuni in functionarea optima a utilajului tau. Incarcatorul tau telescopic va avea montata o piesa originala, fabricata in Marea Britanie. Producatorul insoteste biela cu suruburile de la cele doua componente si de bucsa de la boltul pistonului. Pretul produsului este unul extrem de avantajos si poate fi comandat direct pe site sau sunand la numerele de telefon pe care le gasesti afisate.

Preventia este deosebit de importanta in multe aspecte din viata noastra, nu doar cand vorbim despre utilaje. Se zice ca daca esti o persoana prevazatoare, nu vei avea parte de surprize neplacute. Fii atent la semnele care tradeaza uzura utilajelor tale si fa-ti un plan de mentenanta pentru fiecare echipament in parte. Daca tu consideri ca este prea complicat si ca nu te poti tine de el, cea mai buna alegere este sa apelezi la specialisti. ACN Piese Utilaje nu iti aduce doar piesele de schimb remarcabile, insa are si toate resursele sa se ocupe indeaproape de echipamentul tau.

Biela incarcator telescopic JCB 540-170 - inlocuieste la timp aceasta piesa!

Biela transforma miscarea de translatie a pistonului in miscare de rotatie la arborele cotit. Biela trebuie sa reziste la solicitari mecanice intense produse de forta de presiune a gazelor si de inertia pieselor in miscare. Desi este o piesa rezistenta, frecvent apar ruperi ale suruburilor de biela cand acestea nu sunt stranse la cuplu (stranse excesiv sau insuficient). Aceasta duce la avarii mecanice grave, biela in miscare lovind blocul motor, arborele cotit etc. In mod frecvent, apare insa o uzura a bucsei antifrictiune care duce la cresterea jocului intre aceasta si bolt pana la aparitia ‘bataii de bolt’.

Ai nevoie de consultanta? Suntem la dispozitia ta!

Consultantii nostri te vor indruma gratuit in procesul de achizitionare al piesei. Te vom ajuta pe partea tehnica. Vom identifica piesa compatibila cu utilajul tau si putem impreuna sa stabilim planul: ce si cum comanzi, cat si cum platesti, cand primesti si cum montezi produsul. Alaturi de noi vei face rost de piesa potrivita mult mai repede decat ti-ai fi imaginat!

Biela pentru incarcator telescopic JCB 540-170 va veni la tine cu toate actele necesare si te vei putea bucura de o garantie de 6 luni de zile pentru defecte de fabricatie. Garantia isi va pierde valoarea daca montajul nu este facut de catre personal avizat, te rugam sa tii cont de acest lucru.

Biela incarcator telescopic JCB 540-170 va ajunge la tine gata sa fie montata pe utilajul tau. Ne place sa facem fericite si utilajele, nu numai oamenii. In caz ca iti doresti sau iti este mai usor, te asteptam sa o ridici si personal de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti.

Din vasta experienta pe care am acumulat-o in timp, vrem sa impartasim cu tine secrete. Stii cum ajungi sa platesti o piesa si un montaj de doua ori? Apeland la ageamii! Pentru ca iti vom oferi o piesa de calitate, iti vom spune ca ea nu se va ridica la inaltime asteptarilor decat daca este montata de profesionisti.

Specificatii tehnice

diametru bolt 40mm
diametru arbore - 77mm
distanta intre gauri - 218mm
greutatea - 2,145Kg
Trimite mesaj
Din Gura in Gura