Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Biela pentru incarcator telescopic JCB 540-140

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 540-140
Cod produs
W5VTIOSH-IA
Out Of stock
Descriere
Biela a cedat si esti in cautare de un inlocuitor perfect? Iata biela incarcator telescopic JCB 540-140 pe care o tot cautai! Da, este cea mai buna alegere pe care o poti face pentru ca vorbim de o piesa originala. In Marea Britanie a fost realizata si producatorul ne asigura ca materialul rezistent din care este fabricata va rezista cu brio in fata dificultatilor prin care trece zi de zi utilajul tau. Pretul este foarte bun si include suruburile care unesc cele doua parti si bucsa de la boltul pistonului. Cum este deja pe raftul nostru, o vei primi in 24 de ore de la plasarea comenzii.

Un utilaj care nu functioneaza la capacitate maxima aduce cu sine pierderea de bani. Vei avea cheltuieli neprevazute si intarzieri neplanificate. Pentru a evita agravarea problemelor de ordin tehnic si risipa financiara, trebuie sa pui mentenanta utilajelor tale pe primul loc. Iar achizitionarea de piese de calitate este un pas extrem de important. Este esential si sa poti apela cu incredere de fiecare data cand ai nevoie si la specialisti in domeniul utilajelor grele care stiu tipicul fiecarui echipament si care iti pot aduce solutiile necesare intretinerii lor corecte.

Biela incarcator telescopic JCB 540-140 - rezista la solicitarile mecanice intense!

Biela este o veriga majora in interiorul unui motor cu ardere. Aceasta conecteaza pistonul la arborele cotit si este responsabila pentru transferul puterii de la piston la arborele cotit si trimiterea acesteia la transmisie. Biela este una din piesele motorului cu cea mai mare fiabilitate. In mod normal, ea trebuie sa fie in stare de functionare si la casarea motorului. Totusi, uneori, din motive de executie, montaj sau exploatare incorecta sau pur si simplu vechime mare, se poate ajunge la incovoierea bielei, ceea ce o scoate din functiune.

Serviciul gratuit de consultanta este cheia tuturor problemelor tale!

Vrei sa se rezolve mai repede problema ta, nu-i asa? Daca stai si te framanti de unul singur, poti sa fii convins ca mai mult pierzi decat castigi. Ar fi mai bine pentru tine daca ne-ai intreba pe noi. Si nu, nu iti cerem niciun efort financiar pentru asta. Avem un serviciu gratuit de consultanta si iti putem oferi informatii care vor grabi vindecarea utilajului tau. Venim si cu solutii practice, ne deplasam la tine, schimbam piesa si ne asiguram ca iti poti relua activitatea in bune conditii.

Biela pentru incarcator telescopic JCB 540-140 are 6 luni la dispozitie sa fie schimbata daca exista defecte de fabricatie. Noi garantam ca acest lucru nu se poate intampla daca respecti indicatiile de montaj. Piesa a fost testata de catre producatori tocmai pentru a rezista.

Biela incarcator telescopic JCB 540-140 ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Plaseaza comanda pe site si trimitem imediat curierul catre tine. Exista si varianta sa ridici produsul personal de la sediul nostru, ne-ar face placere sa te cunoastem!

Fii responsabil! Indiferent de piesa pe care trebuie sa o schimbi sau de reparatiile pe care le ai de facut la utilajul tau, este imperios sa fie executate de specialisti in domeniu. Este vorba de siguranta ta, de siguranta celor din jurul tau, dar si de buna functionare a echipamentului tau!

Specificatii tehnice

diametru bolt 40mm
diametru arbore - 77mm
distanta intre gauri - 218mm
greutatea - 2,145Kg
Trimite mesaj
Din Gura in Gura