Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Biela pentru incarcator telescopic JCB 536-70

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 536-70
Cod produs
8LN310OJ-IA
Out Of stock
Descriere
Biela incarcator telescopic JCB 536-70 este deja in depozitul nostru si asteapta sa o comanzi. Vorbim despre o piesa originala, produsa in Marea Britanie. Fabricantul a folosit un material rezistent, astfel incat biela, odata montata, sa nu mai plece de la locul ei si utilajul sa functioneze perfect. Noi suntem de parere ca doar piesele originale stiu sa isi faca treaba bine! De obicei, clientii se sperie de costurile implicate, te linistim spunandu-ti ca are un cost rezonabil. Piesa se livreaza cu suruburile de la cele doua componente si cu bucsa de la boltul pistonului.

Atunci cand esti la mana utilajelor pentru a termina o lucrare sau un proiect, fie ca e vorba de un santier, o lucrare agricola sau o ferma, trebuie sa te asiguri ca echipamentele sunt an perfecta stare de functionare si ca nu te vor lasa la greu. Gaseste-ti cei mai buni furnizori de piese de schimb care pun accent pe calitate! De exemplu, la ACN Piese Utilaje nu ai doar piesele de schimb de o calitate superioara, dar ai si foarte multe servicii tehnice care se pot mula foarte bine pe tipicul activitatii tale. Incearca-ne acum!

Biela incarcator telescopic JCB 536-70 - previne aparitia vibratiilor!

Principiul de functionare al unui motor cu ardere interna consta in transformarea energiei produse in urma arderii amestecului aer-combustibil in lucru mecanic, disponibil la arborele cotit. Biela face posibila preluarea si transmiterea fortei de presiune a gazelor din cilindru catre arborele cotit. Biela este supusa la solicitarile simple de intindere, compresiune, incovoiere, toate fiind produse de actiunea comuna a fortei de presiune a gazelor si a fortelor de inertie a pistonului, boltului si segmentilor.

Nu sta pe ganduri si solicita consultanta gratuita!

Consultantii nostri iti stau la dispozitie mereu. Ii poti suna, le poti scrie, cum iti este tie mai confortabil. Te asteapta cu informatii tehnice si practice care te vor ajuta sa-ti intelegi nevoile si sa-ti continui activitatea in bune conditii. Ne caracterizeaza seriozitatea! Nu vom trata problema ta cu superficialitate, ci vom gasi solutia care ti se potriveste.

Biela pentru incarcator telescopic JCB 536-70 se livreaza cu factura fiscala si certificatul de garantie. Pe baza acestor documente, timp de 6 luni de zile vei fi acoperit in caz ca apar probleme. Nu te preocupa, nu prea ne-am confruntat cu astfel de situatii!

Biela incarcator telescopic JCB 536-70 va ajunge urgent la tine. Cum ai plasat comanda, noi pregatim coletul care va pleca rapid spre tine. In aproximativ 24 de ore, indiferent pe unde te gasesti prin tara, intri in posesia piesei.

Acesta este ultimul pas pe care il mai ai de facut si apoi, iti vei putea continua activitatea. Ca sa fii total lipsit de griji si sa stii ca ai facut o treaba buna, apeleaza la service-uri autorizate si lasa profesionistii sa monteze corect piesa. Poti apela si la noi, te indrumam sau chiar venim si o montam pentru tine.

Specificatii tehnice

diametru bolt 40mm
diametru arbore - 77mm
distanta intre gauri - 218mm
greutatea - 2,145Kg
Trimite mesaj
Din Gura in Gura