Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Biela pentru incarcator telescopic JCB 536-60

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 536-60
Cod produs
OLB0FMAI-IA
Out Of stock
Descriere
Biela incarcator telescopic JCB 536-60 constituie alegerea potrivita din toate punctele de vedere pentru utilajul tau. Faptul ca este o piesa originala ar trebui sa ne duca imediat cu gandul al standarde inalte de calitate, rezistenta si siguranta in lucru. Corect! Piesa prezentata ofera toate aceste lucruri si iti mai spunem ca nu trebuie sa platesti o caruta cu bani. O avem la un pret rezonabil, care include cele doua suruburi care unesc componentele si, de asemenea, vine insotita si de bucsa de la boltul pistonului. Desi fabricata tocmai in Marea Britanie, ea este deja in depozitul nostru si o poti comanda oricand!

Intretinerea preventiva si regulata a utilajelor poate schimba cursul lucrurilor in cel mai pozitiv sens posibil! Este posibil ca utilajele vechi sa aiba nevoie de reparatii mai frecvent decat utilajele noi. In cazul in care constati ca trebuie sa faci in mod constant reparatii, ar putea fi momentul sa te agiti un pic. De asemenea, asigura-te ca alegi cele mai bune service-uri pentru efectuarea de revizii, reparatii, diagnoza si piese de schimb. Aici, specialistii ACN Piese Utilaje te pot ajuta cu servicii si produse de calitate superioara in ceea ce priveste mentenanta utilajelor.

Biela incarcator telescopic JCB 536-60 - o piesa exceptionala din toate punctele de vedere!

Biela face parte din mecanismul motor si are rolul de a prelua forta de apasare a pistonului pe care o transmite arborelui cotit. Daca exploatarea utilajului se face corespunzator, toate piesele mecanismului motor nu necesita intretinere, reparatie sau inlocuire. Biela se poate defecta (deforma) doar in anumite situatii speciale. Daca utilajul este vechi si are multe ore de functionare, in 90% din cazuri aceste piese sunt ovalizate. Biela trebuie sa aiba rezistenta mecanica ridicata si masa redusa, deoarece este supusa fortelor de inertie.

Cere consultanta gratuita la ACN Piese Utilaje!

Contacteaza-ne direct pe site, poti sa ne trimiti un e-mail, poti sa ne suni, poti sa vii la noi… Poti sa iesi din impas si noi iti vom acorda tot sprijinul! Consultanti priceputi, oferte atractive, solutii de mentenanta, sfaturi legate de montaj… Vezi cate servicii faine iti punem la dispozitie? Nu avem niciun dubiu ca vom colabora minunat si vei realiza ca ai gasit in noi partenerul de care aveai nevoie.

Biela pentru incarcator telescopic JCB 536-60 are o garantie de 6 luni. Pastreaza factura fiscala si certificatul de garantie, probabil nu vei avea nevoie de ele, piesa este facuta si testata sa reziste.

Biela incarcator telescopic JCB 536-60 va pleca spre tine imediat ce ai plasat comanda. Face cam o zi pe drum, indiferent de destinatie. Daca esti prin apropiere de sediul nostru, ai varianta sa o ridici chiar tu. Ne-ar bucura sa ii cunoastem personal pe clientii nostri si sa devenim prieteni, poate chiar parteneri.

Nu te pricepi la partea de montaj? Nu te ingrijora, poti sa ne ceri ajutorul! Iti facem legatura cu service-urile noastre partenere, iar, la nevoie, iti trimitem o echipa tehnica mobila. Orice varianta alegi, te sfatuim sa apelezi la profesionisti cand vine vorba de montaj, garantia nu acopera montajul executat de mantuiala.

Specificatii tehnice

diametru bolt 40mm
diametru arbore - 77mm
distanta intre gauri - 218mm
greutatea - 2,145Kg
Trimite mesaj
Din Gura in Gura