Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de alimentare pentru motor Yanmar 3D95S-W-1F

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Yanmar 3D95S-W-1F
Cod produs
3VGZJIU6-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare Yanmar 3D95S-W-1F este importata de catre ACN Piese Utilaje, iar specialistii nostri o recomanda ca fiind varianta optima de inlocuire a pompei uzate. Modelul prezentat si pe care il poti vedea si in imaginile alaturate este fabricat in Europa si a fost realizat din materiale foarte rezistente. Produsul final obtinut iti asigura eficienta si performanta. Pompa de combustibil este compatibila cu utilajul tau si producatorul iti ofera un certificat de garantie. Comanda aceasta piesa remarcabila si in pretul foarte avantajos ai inclusa si garnitura de etansare a pompei de blocul motor.

Pentru ca echipamentul tau sa functioneze cat mai mult timp la parametri optimi, trebuie sa ai mereu grija si la consumabilele pe care i le oferi. Nu este de ajuns sa cumperi cele mai bune piese de schimb. Mereu este nevoie de un strop de atentie si la tipul de combustibil, la filtre si la montaj. Toate fac ca inlocuirea pompei de alimentare sa fie o treaba facuta pentru o functionare pe termen lung. Piesa aceasta nu trebuie schimbata una, doua. Dar daca nu tii cont de toate aceste aspecte, ajungi sa cumperi pompe mai des decat cumperi sampon.

Pompa de alimentare Yanmar 3D95S-W-1F - este un produs performant!

Pompa are rolul de a absorbi benzina/motorina din rezervor si de a o trimite pe conductele de legatura catre motor. Pompele de combustibil au in apropierea lor si filtre de combustibil, care retin impuritatile din rezervor. Este indicat sa schimbi filtrele la o perioada de timp, asa te vei asigura ca pompa ta va functiona in parametri optimi.

Cere consultanta gratuita la ACN Piese Utilaje!

Contacteaza-ne direct pe site, poti sa ne trimiti un e-mail, poti sa ne suni, poti sa vii la noi… Poti sa iesi din impas si noi iti vom acorda tot sprijinul! Consultanti priceputi, oferte atractive, solutii de mentenanta, sfaturi legate de montaj… Vezi cate servicii faine iti punem la dispozitie? Nu avem niciun dubiu ca vom colabora minunat si vei realiza ca ai gasit in noi partenerul de care aveai nevoie.

Pompa de alimentare pentru motor Yanmar 3D95S-W-1F - nu primesti piesa si atat! Toate produsele noastre vin insotite de factura fiscala si certificatul de garantie. Pentru acest model, garantia este de 1 an de zile pentru posibile defecte de fabricatie.

Pompa de alimentare Yanmar 3D95S-W-1F va ajunge la tine intr-un colet pe care il poti verifica la primire. Livram peste tot in tara si ajungem, zicem noi si nu numai, destul de repede. In circa 24 de ore vei intra in posesia piesei de care ai nevoie. Solicita oferta noastra!

Acesta este ultimul pas pe care il mai ai de facut si apoi, iti vei putea continua activitatea. Ca sa fii total lipsit de griji si sa stii ca ai facut o treaba buna, apeleaza la service-uri autorizate si lasa profesionistii sa monteze corect piesa. Poti apela si la noi, te indrumam sau chiar venim si o montam pentru tine.

Specificatii tehnice

Pompa actionata mecanic de axul cu came, cu montaj in 2 suruburi pe blocul motor, are urmatoarele dimensiuni:
Distanta dintre centrele gaurilor de 45mm
Intrarea de 8mm
Iesirea de 8mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura