Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de alimentare pentru motor Yanmar 3D95S-W-1B

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Yanmar 3D95S-W-1B
Cod produs
0HXOBP4E-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare Yanmar 3D95S-W-1B este produsul pentru care primim cele mai multe solicitari! Clientii sunt mereu in cautarea ofertelor bune care sa nu le faca gauri prea mari in buget. Acest articol este exact ce le trebuie! Pompa de combustibil prezentata este construita intocmai ca originalul si este fabricata de producatori europeni. Asigura eficienta maxima si functionare perfecta. Pretul este mult mai avantajos decat al piesei originale si oferta noastra include o-ringul gratuit. Comanda plasata va ajunge la tine in maxim o zi lucratoare indiferent de destinatie.

Daca te-ai hotarat sa faci o imbunatatire la echipamentul tau, este indicat sa-ti reamintim ca de fiecare data cand umbli la pompa de combustibil este indicat sa te concentrezi si pe schimbarea filtrului. Acesta iti va proteja noua achizitie si ii va mari perioada de functionare. De asemenea, acorda atentie montajului si te vei putea bucura de perioada de garantie. Solicita consultantilor nostri sfaturi despre montaj sau, eventual, cere-le sa-ti faca o programare pentru montaj.

Pompa de alimentare Yanmar 3D95S-W-1B - fara gauri in buget!

Toate motoarele cu combustie interna se bazeaza pe un combustibil pentru a pune motorul in miscare. Acest combustibil este depozitat intr-un rezervor si pompa trimite combustibilul din rezervor catre motor. Pe scurt, asa functioneaza o pompa de alimentare cu combustibil. Nu te batem la cap cu informatii prea tehnice, dar retine sa ai grija la consumabilele folosite.

Serviciul gratuit de consultanta este la indemana ta!

Nimeni nu se naste perfect si nimeni nu le stie pe toate, dar fiecare este bun in ceea ce face! Tu stii tot ce poate utilajul tau sa faca pentru tine, iar noi stim ce sa-i oferim ca sa te bazezi pe el. Consultanta gratuita este unul dintre plusurile ACN Piese Utilaje. Echipa noastra de experti isi sprijina mereu clientii. Ne poti scrie pe site sau, si mai simplu, suna-ne!

Pompa de alimentare pentru motor Yanmar 3D95S-W-1B va veni la tine cu toate actele necesare si te vei putea bucura de o garantie de 1 an de zile pentru defecte de fabricatie. Garantia isi va pierde valoarea daca montajul nu este facut de catre personal avizat, te rugam sa tii cont de acest lucru.

Pompa de alimentare Yanmar 3D95S-W-1B se livreaza in aproximativ 24 de ore. Coletul poate fi verificat la primire. Ai posibilitatea sa platesti ramburs. Contacteaza-ne si iti vom da toate detaliile de care ai nevoie!

Nu te pricepi la partea de montaj? Nu te ingrijora, poti sa ne ceri ajutorul! Iti facem legatura cu service-urile noastre partenere, iar, la nevoie, iti trimitem o echipa tehnica mobila. Orice varianta alegi, te sfatuim sa apelezi la profesionisti cand vine vorba de montaj, garantia nu acopera montajul executat de mantuiala.

Specificatii tehnice

Pompa actionata mecanic de axul cu came, cu montaj in 2 suruburi pe blocul motor, are urmatoarele dimensiuni:
Distanta dintre centrele gaurilor de 45mm
Intrarea de 8mm
Iesirea de 8mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura