Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de alimentare pentru motor Yanmar S3D84E-3A

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Yanmar S3D84E-3A
Cod produs
DQT6N4X0-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare Yanmar S3D84E-3A a fost o surpriza foarte placuta pentru multi clienti si specialisti in mecanica. Ea a fost creata in Europa si scopul a fost de a echivala piesa originala. Producatorii au reusit acest lucru pentru ca pompa de combustibil este alcatuita din materiale foarte rezistente si ofera eficienta in lucru. Unul dintre avantajele acestei piese este faptul ca pretul este mult mai scazut si clientii prefera sa aleaga acest produs stiind ca nu vor avea probleme din punct de vedere al calitatii. Garnitura de etansare este adaugata gratuit.

Poti comanda cu usurinta acest produs daca ne telefonezi sau completezi formularul afisat pe site. Produsele noastre se livreaza mereu in cel mai scurt timp. De obicei, nu dureaza mai mult de 24 de ore. Ar fi ideal sa profiti de ocazie si sa-ti comanzi tot acum si un filtru de combustibil potrivit. Probabil stii deja ca este bine sa schimbi si filtrul odata cu pompa. Te asiguri, astfel, ca faci o treaba buna cap coada si ca vei prelungi considerabil functionalitatea pompei de alimentare.

Pompa de alimentare Yanmar S3D84E-3A - comand-o si ai scapat de griji!

Pompa de combustibil este una dintre cele mai importante piese, fiind responsabila pentru alimentarea cu combustibil a sistemului si mentinerea presiunii normale a acestuia. Daca pompa de alimentare moare, nu mai are cine sa trimita combustibil la motor si acesta evident ca nu poate porni, iar daca fluxul este intrerupt, utilajul se va opri. Un sfat prietenesc: foloseste consumabile de calitate!

Contacteaza-ne! Te intampinam cu sfaturi bune!

Alegand sa apelezi la compania noastra, vei avea parte de consultanta gratuita! Iti putem fi de folos si daca doresti sa programezi montajul piesei la unul din mecanicii disponibili din zona ta. Eventual vom dezvolta un parteneriat, mentenanta utilajelor nu iti va mai da batai de cap si nu-ti vei mai face probleme si nervi la fiecare avarie care apare vrei nu vrei.

Pompa de alimentare pentru motor Yanmar S3D84E-3A are o garantie de 12 luni. Pastreaza factura fiscala si certificatul de garantie, probabil nu vei avea nevoie de ele, piesa este facuta si testata sa reziste.

Pompa de alimentare Yanmar S3D84E-3A va pleca spre tine imediat ce ai plasat comanda. Face cam o zi pe drum, indiferent de destinatie. Daca esti prin apropiere de sediul nostru, ai varianta sa o ridici chiar tu. Ne-ar bucura sa ii cunoastem personal pe clientii nostri si sa devenim prieteni, poate chiar parteneri.

Cu montajul nu te joci! Ori stii, ori nu stii! Nu mergi pe bajbaite cu treburile serioase, cu atat mai mult cu cat este vorba de o piesa importanta a utilajului. Iti recomandam sa apelezi la service-uri competente. Te putem ajuta si noi cu asta, ba chiar iti putem trimite si un service mobil care va remedia disfunctionalitatile echipamentului tau.

Specificatii tehnice

Pompa actionata mecanic de axul cu came, cu montaj in 2 suruburi pe blocul motor, are urmatoarele dimensiuni:
Distanta dintre centrele gaurilor de 45mm
Intrarea de 8mm
Iesirea de 8mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura