Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de alimentare Yanmar 12915852100

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Yanmar 12915852100
Cod produs
XCH5QMK8-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare Yanmar 12915852100 este cheia unui sistem de alimentare sanatos care sustine activitatea intreprinsa de echipamentul tau. Comanda cu incredere o piesa recomandata de specialisti ca fiind la fel de buna ca originalul. Singura diferenta pe care o vei realiza este pretul de achizitie. Este mult mai profitabila si avantajoasa achizitia acestui produs pentru ca primesti si garnitura de etansare la pachet! Faci o reparatie rapida care iti va reda functionalitatea utilajului imediat!

Stii cum se spune: toate se tin lant! Si asa este! Nimic nu functioneaza perfect fara un alt element si tot asa! Sistemul de alimentare are nevoie nu doar de o pompa buna, dar si de un filtru de motorina de calitate care sa protejeze satisfacator motorul utilajului. Deci, daca tot iei pompa, fa lucrurile bine pana la capat si cere oferta pentru filtre. Vezi, studiaza si comanda cu incredere. Consultantii nostri te vor ajuta cu toate detaliile de care ai nevoie.

Pompa de alimentare Yanmar 12915852100 - cu ea, reparatia e o joaca!

Toate motoarele cu combustie interna se bazeaza pe un combustibil pentru a pune motorul in miscare. Acest combustibil este depozitat intr-un rezervor si pompa trimite combustibilul din rezervor catre motor. Pe scurt, asa functioneaza o pompa de alimentare cu combustibil. Nu te batem la cap cu informatii prea tehnice, dar retine sa ai grija la consumabilele folosite.

Pentru piese de calitate - servicii de calitate!

Pentru o experienta mai placuta, te invitam sa ne suni sau sa ne scrii pe site. Serviciul acesta este gratuit si te ajuta sa identifici piesa de care ai nevoie sau.. hai sa vezi ce produse gasesti in catalog! Daca te intereseaza, vei primi si informatii despre mentenanta sau montaj ca sa te bucuri cum se cuvine de o piesa noua si buna. Imediat ce te hotarasti, poti plasa comanda direct pe site sau telefonic.

Pompa de alimentare Yanmar 12915852100 se livreaza cu factura fiscala si certificatul de garantie. Pe baza acestor documente, timp de 1 an de zile vei fi acoperit in caz ca apar probleme. Nu te preocupa, nu prea ne-am confruntat cu astfel de situatii!

Pompa de alimentare Yanmar 12915852100 se livreaza in aproximativ 24 de ore. Coletul poate fi verificat la primire. Ai posibilitatea sa platesti ramburs. Contacteaza-ne si iti vom da toate detaliile de care ai nevoie!

Din vasta experienta pe care am acumulat-o in timp, vrem sa impartasim cu tine secrete. Stii cum ajungi sa platesti o piesa si un montaj de doua ori? Apeland la ageamii! Pentru ca iti vom oferi o piesa de calitate, iti vom spune ca ea nu se va ridica la inaltime asteptarilor decat daca este montata de profesionisti.

Specificatii tehnice

Pompa actionata mecanic de axul cu came, cu montaj in 2 suruburi pe blocul motor, are urmatoarele dimensiuni:
Distanta dintre centrele gaurilor de 45mm
Intrarea de 8mm
Iesirea de 8mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura