Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de alimentare pentru excavator Komatsu EC35ZS-2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu EC35ZS-2
Cod produs
6LVNPWB9-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare Komatsu EC35Z-2 este un model remarcabil! Pompa de combustibil a ajuns sa fie una dintre cele mai vandute din categoria sa. Motivele sunt multiple. Este de origine europeana, este alcatuita din materiale foarte bune, inlocuieste piesa originala fara nicio diferenta, iar pretul este foarte mic. In oferta noastra ai inclus in pret si o-ringul care ajuta la etansarea pompei de blocul motor. Plasarea comenzii se face foarte usor, direct pe site sau telefonic, iar la destinatie ajunge in doar 24 de ore.

Schimbarea componentelor principale aduce cu ele si necesitatea altor schimbari. Suntem siguri ca ai mai auzit ca atunci cand umbli la piese, trebuie sa fii atent si la consumabilele de pe langa ele. De exemplu, pompa de combustibil functioneaza mai bine daca schimbi si filtrul, acesta este un consumabil, periodic il schimbi pe el, ca sa nu strici pompa care costa mult mai mult! Tine minte sfatul acesta si intreaba consultantii nostri care filtru ti se potriveste mai bine.

Pompa de alimentare Komatsu EC35Z-2 - o piesa de schimb de calitate!

O pompa de alimentare cu combustibil este indispensabila utilajului tau. Ea extrage combustibilul din rezervor si il transporta catre motor. Se poate defecta cu timpul, este si ea un consumabil pana la urma. Important este sa stii ca exista metode prin care ii poti prelungi functionalitatea. Totul porneste de la combustibilul folosit, el trebuie sa fie de calitate superioara, iar filtrele este de preferat sa le mai schimbi, cu timpul se imbiba cu impuritati.

Contacteaza-ne cu incredere! Te scoatem din impas cu piesa potrivita!

Cere o oferta si vei fi incantat! Vrei si ajutor la montaj sau pentru reparatii? Rezolvam. Da-ne doar de veste! Consultantii nostri te vor indruma in identificarea problemei si alegerea piesei. Serviciul gratuit de consultanta este apreciat de catre toti clientii, motiv pentru care, de fiecare data cand ii “loveste” neprevazutul, stiu ca noi le vom restabili linistea si le vom repune pe roti utilajele.

Pompa de alimentare pentru excavator Komatsu EC35ZS-2 vine cu o garantie de 12 luni pentru eventuale defecte de fabricatie, se mai intampla, insa cu frecventa foarte rara. Pastreaza documentele care insotesc coletul cu piesa comandata.

Pompa de alimentare Komatsu EC35ZS-2 va ajunge la tine intr-un colet pe care il poti verifica la primire. Livram peste tot in tara si ajungem, zicem noi si nu numai, destul de repede. In circa 24 de ore vei intra in posesia piesei de care ai nevoie. Solicita oferta noastra!

Fii responsabil! Indiferent de piesa pe care trebuie sa o schimbi sau de reparatiile pe care le ai de facut la utilajul tau, este imperios sa fie executate de specialisti in domeniu. Este vorba de siguranta ta, de siguranta celor din jurul tau, dar si de buna functionare a echipamentului tau!

Specificatii tehnice

Pompa actionata mecanic de axul cu came, cu montaj in 2 suruburi pe blocul motor, are urmatoarele dimensiuni:
Distanta dintre centrele gaurilor de 45mm
Intrarea de 8mm
Iesirea de 8mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura