Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de alimentare pentru excavator Komatsu EC35Z-2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu EC35Z-2
Cod produs
I8OJ1R76-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare Komatsu EC35Z-2 este importata de catre ACN Piese Utilaje din Uniunea Europeana. Motiv pentru care avem un pret foarte atragator si mult sub cel al pietei din Romania. Asta nu e tot, piesa despre care vorbim aici este realizata de catre cei mai buni producatori. Ei ne-au garantat ca este perfect compatibila cu acest tip de excavator si ii va permite o functionare exemplara. Materialele din care a fost fabricata sunt rezistente si aduc produsului final eficienta maxima in fata solicitarilor. In pret este inclusa si garnitura.

Nu sta pe ganduri cand comanzi pompa de combustibil si cauta in ofertele noastre si un filtru de calitate care sa transforme toata operatiunea “pompa” intr-una de un real succes. In cazul in care nu stii exact ce filtru sa alegi sau ai dubii in privinta modelului de pompa, intreaba detalii la serviciul gratuit de consultanta tehnica. Aici, unul dintre asistentii nostri te va lamuri fara intarziere si te va ajuta sa plasezi comanda. Poti sa-i intrebi si despre mecanici disponibili. Cu siguranta vei face inlocuirea pompei mult mai repede.

Pompa de alimentare Komatsu EC35Z-2 - geniala potrivire intre excavator si ea!

Pompa de alimentare cu combustibil este foarte delicata. Ea transporta combustibilul din rezervor catre motor. Iti dam cateva ponturi ca sa o ingrijesti cum trebuie: foloseste combustibil de calitate superioara si nu utiliza echipamentul cu rezervorul pe „rosu”! Foloseste filtre bune si schimba-le la timp! Nu cumpara ieftin si prost, cand tragi linie, vei cheltui practic mai mult.

Consultanta gratuita de la experti in domeniu doar la ACN Piese Utilaje!

Ca sa te familiarizezi cu produsele noastre, apeleaza la consultantii nostri. Iti vor da o mana de ajutor si nu o vor face contra cost. Te vor ajuta sa cauti exact ce se potriveste utilajului tau, au pregatite oferte avantajoase pentru tine. Nu trebuie sa faci mare lucru, esti deja pe site, poti folosi numerele de telefon afisate sau poti sa completezi formularul si sa ne descrii problema cu care te confrunti.

Pompa de alimentare pentru excavator Komatsu EC35Z-2 - nu primesti piesa si atat! Toate produsele noastre vin insotite de factura fiscala si certificatul de garantie. Pentru acest model, garantia este de 1 an de zile pentru posibile defecte de fabricatie.

Pompa de alimentare Komatsu EC35Z-2 se livreaza in aproximativ 24 de ore. Coletul poate fi verificat la primire. Ai posibilitatea sa platesti ramburs. Contacteaza-ne si iti vom da toate detaliile de care ai nevoie!

Acesta este ultimul pas pe care il mai ai de facut si apoi, iti vei putea continua activitatea. Ca sa fii total lipsit de griji si sa stii ca ai facut o treaba buna, apeleaza la service-uri autorizate si lasa profesionistii sa monteze corect piesa. Poti apela si la noi, te indrumam sau chiar venim si o montam pentru tine.

Specificatii tehnice

Pompa actionata mecanic de axul cu came, cu montaj in 2 suruburi pe blocul motor, are urmatoarele dimensiuni:
Distanta dintre centrele gaurilor de 45mm
Intrarea de 8mm
Iesirea de 8mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura