Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de alimentare pentru vola Komatsu WA50-3-X

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WA50-3-X
Cod produs
S2GLZTC0-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare Komatsu WA50-3-X reprezinta alegerea pe care foarte multi clienti de-ai nostri o tot fac in ultima vreme. Vrei sa le cunosti motivele? Sunt de ordin economic in primul rand! Asta nu inseamna ca fac alegerea in detrimentul calitatii, nici pe departe! Piesa este realizata in UE si este alcatuita din cele mai durabile materiale care ofera eficienta ridicata. Pompa este compatibila cu utilajul si se comporta exact ca modelul original, insa are un pret foarte mic comparativ. In oferta noastra, o-ringul este inclus gratuit. Comanda imediat si o primesti in regim de urgenta!

Daca vei achizitiona produse de la ACN, vei avea mereu parte de oferte avantajoase! Plus, avem servicii extraordinare la care poti apela fara sa trebuiasca sa platesti. De exemplu, serviciul de consultanta tehnica este gratuit si aici ai la dispozitie experti in mecanica care te pot ajuta sa identifici problemele utilajului si sa gasesti piesele potrivite. Bineinteles, daca iti doresti, avem si service, mecanici si servicii de mentenanta. Toate detaliile le poti primi de la consultantii nostri.

Pompa de alimentare Komatsu WA50-3-X - prezenta in catalogul nostru de piese de schimb!

Pompa de alimentare cu combustibil face o treaba complicata. Pe scurt, deplaseaza combustibilul din rezervor catre motor, alimentandu-l sub presiune constanta pentru o functionare optima a acestuia. Daca aceasta se defecteaza, utilajul tau nu va mai porni, sau, in timpul mersului, va pierde din energie cand este accelerat. Utilajele grele muncesc serios, in consecinta, au nevoie de energie suficienta.

Produsele de top sunt cartea noastra de vizita!

Apeleaza la serviciul gratuit de consultanta si bucura-te de o experienta personalizata. Consilierii nostri vor cauta piesa potrivita utilajului tau si o vei primi imediat. Daca situatia o impune, poti apela la service-ul nostru mobil, mecanicii nostri sunt pregatiti sa intervina oriunde si oricand. Promitem sa te impresionam si sa legam o prietenie frumoasa, poate chiar un parteneriat. Neplacerile trec mai repede cand ai prieteni de incredere alaturi.

Pompa de alimentare pentru vola Komatsu WA50-3-X va veni la tine cu toate actele necesare si te vei putea bucura de o garantie de 1 an de zile pentru defecte de fabricatie. Garantia isi va pierde valoarea daca montajul nu este facut de catre personal avizat, te rugam sa tii cont de acest lucru.

Pompa de alimentare Komatsu WA50-3-X va ajunge urgent la tine. Cum ai plasat comanda, noi pregatim coletul care va pleca rapid spre tine. In aproximativ 24 de ore, indiferent pe unde te gasesti prin tara, intri in posesia piesei.

Nu te pricepi la partea de montaj? Nu te ingrijora, poti sa ne ceri ajutorul! Iti facem legatura cu service-urile noastre partenere, iar, la nevoie, iti trimitem o echipa tehnica mobila. Orice varianta alegi, te sfatuim sa apelezi la profesionisti cand vine vorba de montaj, garantia nu acopera montajul executat de mantuiala.

Specificatii tehnice

Pompa actionata mecanic de axul cu came, cu montaj in 2 suruburi pe blocul motor, are urmatoarele dimensiuni:
Distanta dintre centrele gaurilor de 45mm
Intrarea de 8mm
Iesirea de 8mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura