Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de alimentare pentru vola Komatsu WA30-5RS

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WA30-5RS
Cod produs
MQDO6XI7-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare vola Komatsu WA30-5RS este executa impecabil de maestri mecanici. In atelierele de mecanica din Europa, standardele de calitate sunt respectate in detaliu. Nu vei avea surprize neplacute comandand acest articol! Ai compatibilitate perfecta cu utilajul, certificat de garantie, iar o-ringul este inclus gratuit in pachet. Acesta va usura etansarea pompei de combustibil de blocul motor. Totul a fost gandit pentru ca tu sa nu schimbi frecvent aceasta piesa si sa te poti bucura de eficienta sa o perioada de timp indelungata!

Pompa de combustibil trebuie ajutata ca sa functioneze corect vreme indelungata. De asemenea, motorul are nevoie de protectie extra! Noi iti recomandam sa schimbi filtrul atunci cand faci inlocuirea pompei. Doar fiind atent la toate aceste detalii, vei reusi sa cheltui practic mai putini bani. Si montajului trebuie sa-i acorzi atentie. Certificatul de garantie acopera posibile defecte de fabricatie, insa nu si montajul facut aiuristic. Cere mai multe sfaturi si detalii despre serviciile noastre angajatilor ACN!

Pompa de alimentare vola Komatsu WA30-5RS - piesa absolut fenomenala!

Pompa de alimentare cu combustibil este foarte delicata. Ea transporta combustibilul din rezervor catre motor. Iti dam cateva ponturi ca sa o ingrijesti cum trebuie: foloseste combustibil de calitate superioara si nu utiliza echipamentul cu rezervorul pe „rosu”! Foloseste filtre bune si schimba-le la timp! Nu cumpara ieftin si prost, cand tragi linie, vei cheltui practic mai mult.

Cere consultanta gratuita la ACN Piese Utilaje!

Contacteaza-ne direct pe site, poti sa ne trimiti un e-mail, poti sa ne suni, poti sa vii la noi… Poti sa iesi din impas si noi iti vom acorda tot sprijinul! Consultanti priceputi, oferte atractive, solutii de mentenanta, sfaturi legate de montaj… Vezi cate servicii faine iti punem la dispozitie? Nu avem niciun dubiu ca vom colabora minunat si vei realiza ca ai gasit in noi partenerul de care aveai nevoie.

Pompa de alimentare pentru vola Komatsu WA30-5RS se livreaza cu factura fiscala si certificatul de garantie. Pe baza acestor documente, timp de 1 an de zile vei fi acoperit in caz ca apar probleme. Nu te preocupa, nu prea ne-am confruntat cu astfel de situatii!

Pompa de alimentare vola Komatsu WA30-5RS se livreaza in aproximativ 24 de ore. Coletul poate fi verificat la primire. Ai posibilitatea sa platesti ramburs. Contacteaza-ne si iti vom da toate detaliile de care ai nevoie!

Montajul este foarte important! Degeaba achizitionezi cea mai buna piesa, degeaba ai garantie daca nu montezi corect piesa. Apeleaza la service-uri competente si la oameni priceputi pentru a obtine performante indelungate. Iti putem oferi consiliere si in acest sens, trebuie doar sa contactezi departamentul tehnic si o echipa de service mobila te va scoate din impas.

Specificatii tehnice

Pompa actionata mecanic de axul cu came, cu montaj in 2 suruburi pe blocul motor, are urmatoarele dimensiuni:
Distanta dintre centrele gaurilor de 45mm
Intrarea de 8mm
Iesirea de 8mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura