Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de alimentare Komatsu YM12915852100

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu YM12915852100
Cod produs
Y5SXUHCD-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa alimentare Komatsu YM12915852100 este cu siguranta piesa care a lasat cu gura cascata o gramada de mecanici! Si stim asta cu siguranta, caci colaboram cu foarte multi! Au ajuns la concluzia ca este cea mai buna varianta de inlocuire a originalului la ora actuala. Producatorul european nu a facut compromisuri si a folosit cele mai rezistente materiale. Astfel, am obtinut o piesa extrem de buna la un pret mult mai scazut! Si cazi pe spate cand vezi ca ai inclusa gratuit si garnitura de etansare! O vei primi in 24 de ore de la comanda!

Cum sa-ti explicam noi cat mai clar si fara sa crezi ca doar vrem sa te incarcam si cu alte produse? Noi doar iti mai recomandam si un filtru de motorina pe care sa il schimbi odata cu pompa. Este modul prin care protejezi intreg sistemul de alimentare, iar motorul iti va multumi, in felul sau, prin faptul ca nu va tusi ca un cobos! Nu ne crezi, intreaba si in stanga si in dreapta, ofertele noastre te asteapta oricum aici cumintele! Consultantii nostri iti pot da sfaturi despre mentenanta echipamentului tau gratuit! Suna-i!

Pompa alimentare Komatsu YM12915852100 - utilajul isi recapata vitalitatea!

Pompa de alimentare cu combustibil este foarte delicata. Ea transporta combustibilul din rezervor catre motor. Iti dam cateva ponturi ca sa o ingrijesti cum trebuie: foloseste combustibil de calitate superioara si nu utiliza echipamentul cu rezervorul pe „rosu”! Foloseste filtre bune si schimba-le la timp! Nu cumpara ieftin si prost, cand tragi linie, vei cheltui practic mai mult.

Serviciul gratuit de consultanta este cheia tuturor problemelor tale!

Vrei sa se rezolve mai repede problema ta, nu-i asa? Daca stai si te framanti de unul singur, poti sa fii convins ca mai mult pierzi decat castigi. Ar fi mai bine pentru tine daca ne-ai intreba pe noi. Si nu, nu iti cerem niciun efort financiar pentru asta. Avem un serviciu gratuit de consultanta si iti putem oferi informatii care vor grabi vindecarea utilajului tau. Venim si cu solutii practice, ne deplasam la tine, schimbam piesa si ne asiguram ca iti poti relua activitatea in bune conditii.

Pompa de alimentare Komatsu YM12915852100 are o garantie de 12 luni. Pastreaza factura fiscala si certificatul de garantie, probabil nu vei avea nevoie de ele, piesa este facuta si testata sa reziste.

Livram urgent, ti-am spus ca nu te lasam la greu! In cel mai scurt timp posibil pompa alimentare Komatsu YM12915852100motor Iveco F4HE9484 va ajunge la tine gata sa fie montata pe utilajul tau. Ne place sa facem fericite si utilajele, nu numai oamenii. In caz ca iti doresti sau iti este mai usor, te asteptam sa o ridici si personal de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti.

Fii responsabil! Indiferent de piesa pe care trebuie sa o schimbi sau de reparatiile pe care le ai de facut la utilajul tau, este imperios sa fie executate de specialisti in domeniu. Este vorba de siguranta ta, de siguranta celor din jurul tau, dar si de buna functionare a echipamentului tau!

Specificatii tehnice

Pompa actionata mecanic de axul cu came, cu montaj in 2 suruburi pe blocul motor, are urmatoarele dimensiuni:
Distanta dintre centrele gaurilor de 45mm
Intrarea de 8mm
Iesirea de 8mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura