Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de alimentare pentru miniincarcator Bobcat 970

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 970
Cod produs
X2OL4C38-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare Bobcat 970 provine din Uniunea Europeana. Asta ne ofera o garantie in privinta standardelor de calitate care se respecta la sange. Pornind de la acest aspect, iti mai spunem ca este realizata de un producator cu traditie in fabricarea variantelor de piese alternative originalelor. Pompa de motorina din oferta noastra este foarte buna si nu o spun numai specialistii, ci si clientii care au avut deja oportunitatea sa o cunoasca si sa-i descopere calitatile tehnice. Printre acestea se numara rezistenta in timp. Asta e data de materialele bune din care a fost compusa.

Eficienta este garantata, cat si compatibilitatea cu acest tip de miniincarcator. Iti protejeaza motorul si ii ofera toate sansele la o buna functionare in timpul solicitarilor. Pretul este foarte bun si include un o-ring. Aceasta componenta micuta are rolul de a etansa cum trebuie pompa de blocul motor. Pompa mecanica, actionata de axul cu came, ar avea nevoie de un filtru nou atunci cand o inlocuiesti. Este de preferat sa-l schimbi tot acum. Ai putea sa ne ceri o oferta si pentru el. La noi consultanta tehnica este gratuita, asadar, merita se nu suni chiar acum pentru mai multe informatii!

Pompa de alimentare Bobcat 970 - vei fi multumit de achizitie!

Toate motoarele cu combustie interna se bazeaza pe un combustibil pentru a pune motorul in miscare. Acest combustibil este depozitat intr-un rezervor si pompa trimite combustibilul din rezervor catre motor. Pe scurt, asa functioneaza o pompa de alimentare cu combustibil. Nu te batem la cap cu informatii prea tehnice, dar retine sa ai grija la consumabilele folosite.

Cere consultanta gratuita la ACN Piese Utilaje!

Contacteaza-ne direct pe site, poti sa ne trimiti un e-mail, poti sa ne suni, poti sa vii la noi… Poti sa iesi din impas si noi iti vom acorda tot sprijinul! Consultanti priceputi, oferte atractive, solutii de mentenanta, sfaturi legate de montaj… Vezi cate servicii faine iti punem la dispozitie? Nu avem niciun dubiu ca vom colabora minunat si vei realiza ca ai gasit in noi partenerul de care aveai nevoie.

Pompa de alimentare pentru miniincarcator Bobcat 970 are 12 luni la dispozitie sa fie schimbata daca exista defecte de fabricatie. Noi garantam ca acest lucru nu se poate intampla daca respecti indicatiile de montaj. Piesa a fost testata de catre producatori tocmai pentru a rezista.

Pompa de alimentare Bobcat 970 va ajunge urgent la tine. Cum ai plasat comanda, noi pregatim coletul care va pleca rapid spre tine. In aproximativ 24 de ore, indiferent pe unde te gasesti prin tara, intri in posesia piesei.

Nu te pricepi la partea de montaj? Nu te ingrijora, poti sa ne ceri ajutorul! Iti facem legatura cu service-urile noastre partenere, iar, la nevoie, iti trimitem o echipa tehnica mobila. Orice varianta alegi, te sfatuim sa apelezi la profesionisti cand vine vorba de montaj, garantia nu acopera montajul executat de mantuiala.

Specificatii tehnice

Pompa mecanica este actionata de axul cu came.
Admisia si iesirea de ’.
Prindere in 4 suruburi.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura