Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Ansamblu transmisie finala Claas 6000165587

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Claas 6000165587
Cod produs
TDVH651U-IA
Out Of stock
Descriere
Desi nu este un angrenaj care cedeaza rapid, el poate, totusi, suferi modificari, cedand carcasa butucului din cauza socurilor mecanice. Uneori si dantura pinioanelor se uzeaza, lubrifierea facandu-se insuficient sau incorect. Noi iti prezentam un ansamblu transmisie finala Claas 6000165587 original Carraro! Este fara de cusur! Materiale super-rezistente, atentie la fiecare detaliu al angrenajului! Profita de oferta noastra avantajoasa de pret si comanda acest produs cat mai repede!

Specialistii recomanda inlocuirea oringului ce face etansarea pe capacul butucului. Si cu siguranta va trebui sa adaugi lubrifiant nou, care sa nu fie contaminat. Este esential sa faci tot ce-ti sta in putere si sa prelungesti viata fiecarei componente din echipamentul tau. Este calea cea mai simpla de a-l mentine functional in parametri. Daca doresti sa fii sigur in privinta compatibilitatii, nu ezita sa intri in legatura cu unul dintre asistentii nostri tehnici. Te asteptam cu mare drag!

Ansamblu transmisie finala Claas 6000165587 - ti se va livra urgent!

Transmisia finala are rolul de a demultiplica turatia transmisa rotilor motoare, respectiv de a amplifica momentul motor. Ea este parte componenta a puntii motoare. Transmisiiile finale sunt pot fi supuse unor defectiuni. Daca ignoram simptomele - pocnituri, scurgeri de ulei, caderi de putere - vom realiza o distrugere totala a angrenajului planetar. Avem nevoie de acest ansamblu ce amplifica cuplul transmis de planetara rotii.

Pentru piese de calitate - servicii de calitate!

Pentru o experienta mai placuta, te invitam sa ne suni sau sa ne scrii pe site. Serviciul acesta este gratuit si te ajuta sa identifici piesa de care ai nevoie sau.. hai sa vezi ce produse gasesti in catalog! Daca te intereseaza, vei primi si informatii despre mentenanta sau montaj ca sa te bucuri cum se cuvine de o piesa noua si buna. Imediat ce te hotarasti, poti plasa comanda direct pe site sau telefonic.

Ansamblu transmisie finala Claas 6000165587 vine cu o garantie de 6luni pentru eventuale defecte de fabricatie, se mai intampla, insa cu frecventa foarte rara. Pastreaza documentele care insotesc coletul cu piesa comandata.

Colaboram cu firme serioase de curierat! Asadar, in aproximativ 24 de ore, piesa va ajunge acolo unde ne spui. Cere oferta si primesti toate informatiile necesare despre acest ansamblu transmisie finala Claas 6000165587 pe care il doresti!

Montajul este foarte important! Degeaba achizitionezi cea mai buna piesa, degeaba ai garantie daca nu montezi corect piesa. Apeleaza la service-uri competente si la oameni priceputi pentru a obtine performante indelungate. Iti putem oferi consiliere si in acest sens, trebuie doar sa contactezi departamentul tehnic si o echipa de service mobila te va scoate din impas.

Specificatii tehnice

Pentru a afla compatibilitatea ansamblului cu utilajul, recomandam sa te consultati cu unul dintre reprezentantii echipei noastre, avand informatiile privind placuta de identificare a puntii sau macar a utilajului pe care acesta e montat.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura