Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Curea alternator pentru tractor Ford 8730

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
8730
Cod produs
YG6JQA2X-SC
Out Of stock
Descriere
Incearca sa nu faci eroarea de a cumpara produse fara un certificat de calitate. Fa ce trebuie sa faca un fermier chibzuit si serios. Apeleaza mai intai sfatul unui cunoscator. Noi iti stam la dispozitie in orice moment, ca tu sa achizitionezi in cunostinta de cauza. Precum aceasta curea alternator tractor Ford 8730 Intruneste toate caracteristicile unui produs de calitate. Si este disponibila la un pret foarte bun. Iar consultanta noastra este gratuita. Si are si garantie. Nu se rateaza!

Daca te uiti prea mult la ce vremuri traim iti vine sa iti pui mainile in cap. Leul intreg azi este 50 de bani maine. Regulile nu mai sunt asa strice, se schimba uneori dintr-o data. Este greu sa construiesti ceva pe un sol nisipos. Este aproape imposibil, astazi, sa te ocupi singur de toate. De revizii, reparatii, de ceva scule noi. Nu prea e incurajator. Lucrurile se schimba daca lucrezi cu noi. Avem oamenii, avem informatiile, avem si timpul. Si avem piesele. Hai sa infruntam vremurile impreuna.

Curea alternator tractor Ford 8730 iata o recomandare buna
Specialistii nostri va recomanda sa folositi un tratament special pentru acest tip de curele, deoarece acest lucru le poate prelungi perioada de utilizare. Curelele alternator sunt importante pentru utilajul&echipamentul dumneavoastra dar si pentru mediu. De aceea, intretinerea corecta a lor garanteaza sanatatea motorului. Daca curelele masinii fac un zgomot puternic dupa ce apasati pe pedala de acceleratie, mai mult ca sigur acestea sunt slabite prea mult si vor trebui fie stranse, fie inlocuite.

Fi gata pentru o recomandare. Sau mai multe.
Spune-ne de ce anume ai nevoie pentru utilajul tau si impreuna vom gasi solutia cea mai simpla si avantajoasa. Ne miscam repede, nu ne pierdem vremea presupunand ca ar fi sau ca n-ari fi. Serviciul nostru de consultanta este gratuit si extrem de documentat. Colegii mei iti pun la dispozitie toate informatiile de care ai nevoie. Sunt pregatiti si empatici, gata sa fie alaturi de tine. Te tinem departe de complicatii si aproape de succes!

Garantie
Aceasta curea alternator pentru tractor Ford 8730 nu trebuie sa te lase indiferent, fiind unul dintre cele mai importante elemente de transmisie ale motorului. Detine si un certificat de garantie valabil pe care te incurajam sa-l activezi daca ai ghinionul sa te trezesti, la montaj, cu o defectiune din fabrica.

Livrare
Expediem aceasta curea imediat ce ai comandat-o, in toate colturile tarii, in colaborare cu firmele de curierat rapid. Modalitatea de plata este ramburs. Ai posibilitatea de a solicita desfacerea pachetului la primire, ca sa nu apara vreo problema. Pentru a ridica personal piesa direct de la sediul firmei, te asteptam sa ne treci pragul, langa Bucuresti. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact . Si rezolvam.

Montaj
Am intalnit de-a lungul vremii tot felul de piese de schimb de montate cel putin excentric. Cine stie cine v-a pacalit. De aceea, suntem foarte insistenti atunci cand facem recomandari pentru aceasta etapa a reparatiei sau a reviziei. Ia un mecanic autorizat, lasa-l pe el sa faca operatiunea. Un montaj perfect promite o perioada mult mai extinsa de functionare a utilajului.

Specificatii tehnice

• Latimea mai mare a curelei masoara 13 mm (baza mare a trapezului).
• Lungimea variaza intre 1450 mm si 1462 mm.
• Alegerea curelei potrivite se face in functie de tipul fuliilor cu care este echipat motorul.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura