Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Curea alternator Ford D6NN8620B

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Ford
Cod produs
MFINGSQ3-SC
Out Of stock
Descriere
Am necazuri si belele, scapa-ma tata de ele! Te scapa tata de multe dar de aceasta curea alternator Ford D6NN8620B gata sa se rupa nu prea poate. Dar are el un prieten, unul nea Petrica, care are el alt prieten la un depozit, ACN ii zice. Maine vine cu cureaua si de scapa de necazul si de beleaua cu Ford-ul. Caci cine are parinti, inca nu e pierdut.

Ne setam afacerea cu prioritate pe parteneriatele lungi si deschise. Urmarim sa ramanem o prezenta sigura si constanta pe termen lung pentru tine.  Asadar, inscriene-ne in agenda ta ca prima optiune in caz de revizii si reparatii. Vrem ca sa vezi relatia cu noi ca o resursa suplimentara pe care o ai in raport cu competitorii. Tinem mult la relatia aceasta si ne dorim sa o dezvoltatam in continuare. Noi stim ce trebuie facut atunci cand apar defectiunile, tu stii pe cine sa cauti. Impreuna facem lucrurile sa mearga.

Curea alternator Ford D6NN8620B hand in hand you and me
Acest articol se livreaza si se monteaza in pereche. Perechea de curele angreneaza in paralel elicea ventilatorului si alternatorul. Intinderea curelelor se produce prin tensionarea eficienta a alternatorului. Nu uitati sa apelati la ajutorul specialistului sau citind instructiunile. Puteti afla care este tensiunea corecta pentru curele. Daca in timp ce verificati cureaua aceasta va ceda mai mult de 3 cm sau este rupta, cu siguranta va trebui sa o inlocuiti cu una noua. In momentul verificarii, motorul masinii trebuie sa fie rece.

Consultanta plina de relevanta
Serviciul nostru de consultanta se ridica la nivelul asteptarilor. Il oferim gratuit pentru ca noi facilitam circulatia informatiei si nu o impiedicam. Ai o mare nevoie de aceasta avand in vedere ca se schimba in fiecare zi. Ce este bun astazi devine perimat maine. Trebuie sa fii la zi. Printre atatea modele, categorii si coduri, este mai mult decat salutara o identificare corecta. Consultantii nostri iti vor face viata mult mai usoara.
Este o promisiune ferma!

Garantie
Este important sa ai toate documentele in regula. Pentru tine, pentru noi, pentru oricine are dreptul sau obligatia de a verifica. Ti le punem la dispozitie pe toate, fara exceptie! Aceasta curea alternator Ford D6NN8620B vine insotita de toate actele necesare. Primesti si o garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

Livrare
Expediem cureaua minune prin intermediul serviciilor de curierat rapid, oriunde in tara. Poti verifica continutul pachetului in prezenta curierului, inainte de a face plata. Evitam si tu si noi si curierul surprizele neplacute. Daca ar fi una, nu e de la noi! Evident, poti ridica piesa de la sediul nostru din Bucuresti. Ar fi super-cool.  Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Hai sa batem palma!

Montaj
Daca te impiedici la etapa cu montajul te invitam sa apelezi la noi. Avem o agenda plina cu contacte ale unor specialisti buni. Ii poti cere mecanicului pe care ti-l trimitem exact la punctul tau de lucru, orice interventie necesara utilajului tau. E pregatit, stie multe lucruri. Poate efectua si reparatii complexe sau, daca ai nevoie, reviziile periodice.

Specificatii tehnice

• Latimea mai mare a curelei masoara 13 mm (baza mare a trapezului).
• Lungimea variaza intre 1450 mm si 1462 mm.
• Alegerea curelei potrivite se face in functie de tipul fuliilor cu care este echipat motorul.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura