Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Curea alternator Ford 9625879

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Ford
Cod produs
HAI0G1M9-SC
Out Of stock
Descriere
Daca urmeaza o revizie la motorul utilajului nu strica sa tragi un ochi si la aceasta curea alternator Ford 9625879 ca sa vezi in ce stare mai este. Daca se intinde bine, daca isi pastreaza anduranta, daca nu este rupta pe undeva. Este foarte bine sa ai una noua langa tine, poate ca e cazul. Adica una originala, rezistenta si fiabila, la un pret convenabil. Nu-i asa ca te-ai hotarat? Este perfect! Nu mai trebuie decat sa ne suni si sa faci comanda. Noi o si incarcam la curier. Vine mai repede decat te astepti.

Cand au nevoie urgenta de o piesa si timpul ii preseaza, unii uita ca sunt oameni de afaceri. Presiunea ii termina. Ridica din umeri se straduiesc sa-si aminteasca “inger ingerasul meu”. Acestia vor avea intotdeauna un business marunt, cu rezultate mereu la limita intre a merge mai departe si a lasa-o balta. Unii, dar nu tu.  Cand ai nevoie de informatii si, mai ales, de accesul usor la ele, actionezi imediat. Lasi partea cu Dumnezeu bunul pentru duminica. Dar pana atunci mai e, asa ca pune mana pe telefon si suna-ne. Suntem pregatiti pentru orice, inclusiv pentru un telefon de la tine. Nu ai cum sa ratezi daca joci cu noi.

Curea alternator Ford 9625879 hand in hand you and me
Acest articol se livreaza si se monteaza in pereche. Perechea de curele angreneaza in paralel elicea ventilatorului si alternatorul. Intinderea curelelor se produce prin tensionarea eficienta a alternatorului. Nu uitati sa apelati la ajutorul specialistului sau citind instructiunile. Puteti afla care este tensiunea corecta pentru curele. Daca in timp ce verificati cureaua aceasta va ceda mai mult de 3 cm sau este rupta, cu siguranta va trebui sa o inlocuiti cu una noua. In momentul verificarii, motorul masinii trebuie sa fie rece.

Consultanta plina de relevanta
Serviciul nostru de consultanta se ridica la nivelul asteptarilor. Il oferim gratuit pentru ca noi facilitam circulatia informatiei si nu o impiedicam. Ai o mare nevoie de aceasta avand in vedere ca se schimba in fiecare zi. Ce este bun astazi devine perimat maine. Trebuie sa fii la zi. Printre atatea modele, categorii si coduri, este mai mult decat salutara o identificare corecta. Consultantii nostri iti vor face viata mult mai usoara. Este o promisiune ferma!

Garantie
Este important sa ai toate documentele in regula. Pentru tine, pentru noi, pentru oricine are dreptul sau obligatia de a verifica. Ti le punem la dispozitie pe toate, fara exceptie! Aceasta curea alternator Ford 9625879 vine insotita de toate actele necesare. Primesti si o garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

Livrare
Expediem cureaua minune prin intermediul serviciilor de curierat rapid, oriunde in tara. Poti verifica continutul pachetului in prezenta curierului, inainte de a face plata. Evitam si tu si noi si curierul surprizele neplacute. Daca ar fi una, nu e de la noi! Evident, poti ridica piesa de la sediul nostru din Bucuresti. Ar fi super-cool.  Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Hai sa batem palma!

Montaj
Daca te impiedici la etapa cu montajul te invitam sa apelezi la noi. Avem o agenda plina cu contacte ale unor specialisti buni. Ii poti cere mecanicului pe care ti-l trimitem exact la punctul tau de lucru, orice interventie necesara utilajului tau. E pregatit, stie multe lucruri. Poate efectua si reparatii complexe sau, daca ai nevoie, reviziile periodice.

Specificatii tehnice

• Latimea mai mare a curelei masoara 13 mm (baza mare a trapezului).
• Lungimea variaza intre 1450 mm si 1462 mm.
• Alegerea curelei potrivite se face in functie de tipul fuliilor cu care este echipat motorul.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura