Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Curea alternator pentru tractor Ford TW15

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Ford TW15
Cod produs
0TGF6S3L-SC
Out Of stock
Descriere
Noi stim ca atunci cand ai nevoie de o curea alternator tractor Ford TW15 te gandesti la o piesa de calitate dar si la un pret care sa nu iti dea calculele peste cap. Banii in agricultura se fac greu, nu e locul unde sa ii risipesti pe cheltuieli excentrice. Un fermier nu poate fi altfel decat un om chibzuit.  De aceea trebuie sa suni la ACN. Avem exact piesa de schimb care respecta aceste doua conditii. Suntem corecti si te tratam cu respect. Propunerile noastre sunt deschise, transparente si ne dorim sa fim intotdeauna prima optiune pentru tine. Mergi pe mana noastra!

Sunt atat de multe curele, cu tot felul de marimi si din tot felul de materiale din care sunt construite incat iti trebuie un om foarte priceput care sa te conduca prin acest amalgam de produse. Omul priceput este omul de la ACN. Ai incredere in el si asculta-i sfatul, caci a parcurs de atatea ori acest drum incat l-a invatat pe de rost. Si nu l-a ratacit niciodata. El te va conduce spre decizia cea mai buna.

Curea alternator tractor Ford TW15 iata o recomandare buna
Specialistii nostri va recomanda sa folositi un tratament special pentru acest tip de curele, deoarece acest lucru le poate prelungi perioada de utilizare. Curelele alternator sunt importante pentru utilajul&echipamentul dumneavoastra dar si pentru mediu. De aceea, intretinerea corecta a lor garanteaza sanatatea motorului. Daca curelele masinii fac un zgomot puternic dupa ce apasati pe pedala de acceleratie, mai mult ca sigur acestea sunt slabite prea mult si vor trebui fie stranse, fie inlocuite.

Fi gata pentru o recomandare. Sau mai multe.
Spune-ne de ce anume ai nevoie pentru utilajul tau si impreuna vom gasi solutia cea mai simpla si avantajoasa. Ne miscam repede, nu ne pierdem vremea presupunand ca ar fi sau ca n-ari fi. Serviciul nostru de consultanta este gratuit si extrem de documentat. Colegii mei iti pun la dispozitie toate informatiile de care ai nevoie. Sunt pregatiti si empatici, gata sa fie alaturi de tine. Te tinem departe de complicatii si aproape de succes!

Garantie
Aceasta curea alternator pentru tractor Ford TW15 nu trebuie sa te lase indiferent, fiind unul dintre cele mai importante elemente de transmisie ale motorului. Detine si un certificat de garantie valabil pe care te incurajam sa-l activezi daca ai ghinionul sa te trezesti, la montaj, cu o defectiune din fabrica.

Livrare
Expediem aceasta curea imediat ce ai comandat-o, in toate colturile tarii, in colaborare cu firmele de curierat rapid. Modalitatea de plata este ramburs. Ai posibilitatea de a solicita desfacerea pachetului la primire, ca sa nu apara vreo problema. Pentru a ridica personal piesa direct de la sediul firmei, te asteptam sa ne treci pragul, langa Bucuresti. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact . Si rezolvam.

Montaj
Am intalnit de-a lungul vremii tot felul de piese de schimb de montate cel putin excentric. Cine stie cine v-a pacalit. De aceea, suntem foarte insistenti atunci cand facem recomandari pentru aceasta etapa a reparatiei sau a reviziei. Ia un mecanic autorizat, lasa-l pe el sa faca operatiunea. Un montaj perfect promite o perioada mult mai extinsa de functionare a utilajului.

Specificatii tehnice
• Latimea mai mare a curelei masoara 13 mm (baza mare a trapezului).
• Lungimea variaza intre 1450 mm si 1462 mm.
• Alegerea curelei potrivite se face in functie de tipul fuliilor cu care este echipat motorul.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura