Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Curea alternator pentru tractor Ford 8210

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Ford 8210
Cod produs
I5F2DHMG-SC
Out Of stock
Descriere
Este posibil sa apara unele probleme dupa ce intri ca sa vezi ce mai este prin intimitatea motorului tractorului tau. Pe la furtune, pe la cuple, pe la curele… Caci asa se intampla, pare ca totul e ok, dar nu este. Mai ales la piesele care au functii de transmisie si care sunt supuse unor puternice actiuni fizice. Asa ca fi prevazator si cumpara din timp aceasta curea alternator tractor Ford 8210 de la noi. Ca sa o ai in momentul reviziei, caci aici apar mereu problemele. Avem un produs nou, competitiv si la un pret fara concurenta. O expediem imediat ce faci comanda.

Defectiunile fac parte din viata unui utilaj. Ca migrenele la om. Sau ca o cartita dand iama prin plantatia de ceapa. Nimeni nu se plictiseste cand e vorba de probleme, curg si iarasi curg.  Apar o multime de situatii cand, revenind la tractor, il lasa ba o piesa, ba alta.  Ba scoate fum, ba se inmoaie cureaua. De aceea ai nevoie de un plan de interventie ca sa stii ce sa faci atunci cand se intampla, chiar daca esti pe camp, la arat. Implica-ne in planul tau. Stim ce este de facut si putem ajuta atunci cand se este nevoie. Lucram pentru robustetea utilajelor tale!

Curea alternator tractor Ford 8210 hand in hand you and me
Acest articol se livreaza si se monteaza in pereche. Perechea de curele angreneaza in paralel elicea ventilatorului si alternatorul. Intinderea curelelor se produce prin tensionarea eficienta a alternatorului. Nu uitati sa apelati la ajutorul specialistului sau citind instructiunile. Puteti afla care este tensiunea corecta pentru curele. Daca in timp ce verificati cureaua aceasta va ceda mai mult de 3 cm sau este rupta, cu siguranta va trebui sa o inlocuiti cu una noua. In momentul verificarii, motorul masinii trebuie sa fie rece.

Consultanta plina de relevanta
Serviciul nostru de consultanta se ridica la nivelul asteptarilor. Il oferim gratuit pentru ca noi facilitam circulatia informatiei si nu o impiedicam. Ai o mare nevoie de aceasta avand in vedere ca se schimba in fiecare zi. Ce este bun astazi devine perimat maine. Trebuie sa fii la zi. Printre atatea modele, categorii si coduri, este mai mult decat salutara o identificare corecta. Consultantii nostri iti vor face viata mult mai usoara. Este o promisiune ferma!

Garantie
Este important sa ai toate documentele in regula. Pentru tine, pentru noi, pentru oricine are dreptul sau obligatia de a verifica. Ti le punem la dispozitie pe toate, fara exceptie! Aceasta curea alternator pentru tractor Ford 8210 vine insotita de toate actele necesare. Primesti si o garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

Livrare
Expediem cureaua minune prin intermediul serviciilor de curierat rapid, oriunde in tara. Poti verifica continutul pachetului in prezenta curierului, inainte de a face plata. Evitam si tu si noi si curierul surprizele neplacute. Daca ar fi una, nu e de la noi! Evident, poti ridica piesa de la sediul nostru din Bucuresti. Ar fi super-cool.  Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Hai sa batem palma!

Montaj
Daca te impiedici la etapa cu montajul te invitam sa apelezi la noi. Avem o agenda plina cu contacte ale unor specialisti buni. Ii poti cere mecanicului pe care ti-l trimitem exact la punctul tau de lucru, orice interventie necesara utilajului tau. E pregatit, stie multe lucruri. Poate efectua si reparatii complexe sau, daca ai nevoie, reviziile periodice.

Specificatii tehnice

• Latimea mai mare a curelei masoara 13 mm (baza mare a trapezului).
• Lungimea variaza intre 1450 mm si 1462 mm.
• Alegerea curelei potrivite se face in functie de tipul fuliilor cu care este echipat motorul.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura