Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Bucsa pivot inferior pentru punte Carraro 146832

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro 146832
Cod produs
8H4VWZBC-IA
Out Of stock
Descriere
Bucsa pivot inferior punte Carraro 146832 este perfecta din toate punctele de vedere si iti va aduce numai beneficii! Piesa de schimb este una originala, realizata in ateliere ce functioneaza dupa tipic italian. Carraro ne aduce in prim plan o componenta fara de care utilajul nostru nu ar da randamentul necesar. Mai mult, in lipsa acesteia, avariile s-ar tine lant si am scoate bani multi din buzunar. Este important de stiut ca acest element va proteja locasul din trompa puntii si va prelua din greutatea dintre punte si fuzeta. Oferta noastra de pret este avantajoasa si piesa ti se poate livra foarte repede!

Paza buna trece primejdia rea! Pazeste-te de avarii si invata sa le previi prin investitii bune facute la timp in piese care te salveaza de cheltuieli mari! Calitatea este la ea acasa in depozitul nostru foarte bine aprovizionat. Iar cand vine vorba de servicii, nu ai cum sa nu profiti de faptul ca serviciul de consultanta tehnica este gratuit. Consultantii nostri sunt dispusi sa iti caute piesa necesara echipamentului. Te ajuta sa plasezi comanda si mai baga vreo doua sfaturi, asa, ca de drum bun si spor la treaba!

Bucsa pivot inferior punte Carraro 146832 - la un pret convenabil doar in oferta noastra!

Atunci cand bucsele sunt uzate, acest lucru va conduce la defectarea rapida a altor componente, ceea ce poate provoca daune importante utilajului, iar atunci cand ele sunt grav afectate, putem chiar sa pierdem controlul acestuia. Avand in vedere ca bucsele sunt realizate din componente flexibile, este absolut normal ca ele sa fie componente consumabile si sa necesite inlocuire periodica. De obicei, uzarea bucselor vine ca urmare a unui grad de compresie prelungit sau a deteriorarii compusilor care isi pierd proprietatile fizico-chimice.

Cere consultanta gratuita oricand doresti!

Contacteaza-ne direct pe site, poti sa ne trimiti un e-mail, poti sa ne suni, poti sa vii la noi… Poti sa iesi din impas si noi iti vom acorda tot sprijinul! Consultanti priceputi, oferte atractive, solutii de mentenanta, sfaturi legate de montaj… Vezi cate servicii faine iti punem la dispozitie? Nu avem niciun dubiu ca vom colabora minunat si vei realiza ca ai gasit in noi partenerul de care aveai nevoie.

Bucsa pivot inferior punte Carraro 146832 va pleca spre tine imediat ce ai plasat comanda. Face cam o zi pe drum, indiferent de destinatie. Daca esti prin apropiere de sediul nostru, ai varianta sa o ridici chiar tu. Ne-ar bucura sa ii cunoastem personal pe clientii nostri si sa devenim prieteni, poate chiar parteneri.

Noi suntem de parere ca o bucsa pivot inferior pentru punte Carraro 146832 isi demonstreaza calitatile doar daca este montata corespunzator. Te incurajam sa mergi la service-uri autorizate. Astfel, vei fi sigur ca beneficiezi de calitatile sale.

Specificatii tehnice

Bucsa sferica 25x47x15mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura