Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Bucsa pivot inferior pentru punte Carraro 138196

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro 138196
Cod produs
OXP8TJ7Z-IA
Out Of stock
Descriere
Schimba fara intarziere bucsa uzata! Este modul prin care te asiguri ca alte elemente nu vor avea de suferit prematur. Bucsa pivot inferior punte Carraro 138196 iti va proteja locasul din trompa puntii si va permite mobilitatea necesara miscarii fuzetei. In acelasi timp, preia din greutatea dintre punte si fuzeta. Ce sa mai, are un rol fantastic si cel mai bine este sa o schimbi de la primele semne de uzura daca nu-ti doresti cheltuieli mult mai mari. Produsul este unul original Carraro si il regasesti in oferta noastra la un pret competitiv.

Serviciile noastre iti ofera confortul de a sta linistit si le poti accesa foarte usor! In cazul in care esti in cautare de piese de schimb, tot ce ai de facut este sa intri in legatura cu noi! Ne poti suna sau ne poti scrie direct pe site. Un consultant tehnic iti va raspunde tuturor intrebarilor. Daca iti doresti montarea piesei, o poti programa tot atunci. Si, de asemenea, ai sansa sa afli ce servicii extraordinare de mentenanta detinem. Suntem pregatiti sa-ti pregatim utilajele de o noua zi de munca!

Bucsa pivot inferior punte Carraro 138196 - de la fabricantul Carraro!

La fel ca si in cazul oricaror alte componente ale utilajului, in momentul in care bucsele se uzeaza sau sunt defecte, acestea vor transmite semnale. Daca le identificam in timp util, vom putea inlocui bucsele inainte ca acestea sa produca defectiuni. Avand in vedere ca unul dintre rolurile bucselor este de a reduce vibratiile si frecarea dintre piesele metalice, atunci cand acestea sunt defecte, ele vor produce un sunet evident.

Cere consultanta gratuita si activitatea ta se va desfasura fara sincope!

Stim ca este treaba complicata mecanica asta. Nu e cazul sa disperi, te putem ajuta sa alegi ce este bine de facut pentru utilajul tau. Asta inseamna ca poti apela la serviciul gratuit de consultanta, ai posibilitatea sa-ti fie montata piesa de catre service-ul nostru mobil sau te putem ghida spre alte service-uri partenere. Ne ocupam si de mentenanta. Cu alte cuvinte, poti sa te linistesti!

Bucsa pivot inferior punte Carraro 138196 va pleca spre tine imediat ce ai plasat comanda. Face cam o zi pe drum, indiferent de destinatie. Daca esti prin apropiere de sediul nostru, ai varianta sa o ridici chiar tu. Ne-ar bucura sa ii cunoastem personal pe clientii nostri si sa devenim prieteni, poate chiar parteneri.

Cu montajul nu te joci! Ori stii, ori nu stii! Nu mergi pe bajbaite cu treburile serioase, cu atat mai mult cu cat este vorba de o bucsa pivot inferior pentru punte Carraro 138196 importanta a utilajului. Iti recomandam sa apelezi la service-uri competente. Te putem ajuta si noi cu asta, ba chiar iti putem trimite si un service mobil care va remedia disfunctionalitatile echipamentului tau.

Specificatii tehnice

Bucsa sferica 25x47x15mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura